HAZİNE VE MALİYE BAKAN YARDIMCISI NEBATİ’DEN BAŞKAN METİN’E ZİYARET…

HAZİNE VE MALİYE BAKAN YARDIMCISI NEBATİ’DEN  BAŞKAN   METİN’E  ZİYARET… Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Nureddin Nebati, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin’i ziyaret etti. Ziyarette, Belediye Başkan Yardımcıları, Defterdarlık İl Müdürü ve Belediye Meclis üyeleri hazır bulundu. Bakan Yardımcısı Nebati, Türkiye’nin alt yatırımlarını 20 yılın tahmin edilebileceğinin üstünde bitirdiğini söyleyerek;  ulaşım ,havacılık, demiryolları, eğitim ,hastane,..

Tarih : Okunma : 54 Defa Okundu... Yorum Yap


HAZİNE VE MALİYE BAKAN YARDIMCISI NEBATİ’DEN  BAŞKAN   METİN’E  ZİYARET…

Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Nureddin Nebati, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin’i ziyaret etti. Ziyarette, Belediye Başkan Yardımcıları, Defterdarlık İl Müdürü ve Belediye Meclis üyeleri hazır bulundu.

Bakan Yardımcısı Nebati, Türkiye’nin alt yatırımlarını 20 yılın tahmin edilebileceğinin üstünde bitirdiğini söyleyerek;  ulaşım ,havacılık, demiryolları, eğitim ,hastane, şehircilik anlamında değişimde çok ciddi atımlar atıldığını dile getirdi. Bakan Yardımcısı Nebati, Bir ülkede temel ihtiyaçlar karşılandıktan sonra, yavaş yavaş atılacak olan adımlar sosyal faydası çok yüksek olacak alanlarda atılmış adımlar oluyor. Onun için 2023 ten sonra teknolojı de AR-GE de uzay teknolojisinde, sanayi teknolojısın de, dört sıfırıda aşacak ciddi bir oranlarda atılımlar dönemine girmiş oluyorsunuz. Türkiye’de bundan sonra savunma sanayinde hangi adımları atabiliriz, uzay teknolojisinde ne yapabiliriz, İha larımız siha larımızla nasıl bir gelişim sağlayabiliriz vb. üzerinde çalışmaya başlıyor olacağız. Onun için 21. Yüzyıl Türkiye’nin yüzyılı derken altını doldurarak söylemiş oluyorum. Çünkü güçlü bir liderimiz var. 20 yılın bize getirdiği bir özgüven var. İnanç var güçlü bir kadro var. Diye konuştu.

Belediye Başkanı Metin,   Bakan Yardımcısı Nebati’ye makamında ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade etti.  Rize’nin siyasi , ekonomik  ve Turizm anlamında öne çıkan bir şehir olduğunu söyleyen Başkan Metin,  Stratejik olarak  Rize’de ihracatın yüzde doksanının da Çay bitkisinden olduğunu dile getirerek, beyaz çay ve Organize Sanayi bölgesinde yapımı tamamlanmak üzere olan Çay çöpünden mangal kömürü ve enerji üretiminin yapılacağı fabrika hakkında bilgiler aktardı. Ziyaret hediye takdimi ile sona erdirildi.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş