HAYIRSEVER İŞ ADAMINDAN ENGELLİ VATANDAŞLARA TABLET VE MALZEME DESTEĞİ

HAYIRSEVER İŞ ADAMINDAN ENGELLİ VATANDAŞLARA TABLET VE MALZEME DESTEĞİ İSMET KÖSOĞLU HAKKÂRİ-Vanlı hayırsever iş adamı Mehmet Emin Akkuş, Hakkâri Bedensel Engelliler Derneği ve Sümbül Engelliler Spor Kulübü’ne tablet, tıbbi ve temizlik malzemesi yardımında bulundu. Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Mesut Keskin, Sümbül Engelliler Spor Kulübü Başkanı Şükriye Yıldız Tatlı ve engellilerle sohbet eden Vali İdris Akbıyık..

Tarih : Okunma : 38 Defa Okundu... Yorum Yap

HAYIRSEVER İŞ ADAMINDAN ENGELLİ VATANDAŞLARA TABLET VE MALZEME DESTEĞİ

İSMET KÖSOĞLU

HAKKÂRİ-Vanlı hayırsever iş adamı Mehmet Emin Akkuş, Hakkâri Bedensel Engelliler Derneği ve Sümbül Engelliler Spor Kulübü’ne tablet, tıbbi ve temizlik malzemesi yardımında bulundu.

Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Mesut Keskin, Sümbül Engelliler Spor Kulübü Başkanı Şükriye Yıldız Tatlı ve engellilerle sohbet eden Vali İdris Akbıyık ve iş adamı Mehmet Emin Akkuş, destekte bulunduğu tablet bilgisayarları engellilerin çocuklarına hediye etti, diğer malzemeleri de ilgililere teslim etti.

Vali İdris Akbıyık, burada yaptığı açıklamada, engellilerin hayatın her alanında var olmalarını sağlamak için çaba harcadıklarını belirterek, şöyle konuştu ’Hayırsever iş insanı Mehmet Emin Bey ile Tapu ve Kadastro Bölge Müdür Yardımcımız Şükrü Bey’in getirdiği malzemeleri engellilerimize takdim ettik. Bu malzemelerin içinde tabletler, dezenfektan, medikal tıbbi malzemeler var. Buranın bir yıllık tüm giderlerini de karşılayacaklar. Özellikle Sümbül Engelliler Basketbol Kulübünün ihtiyaçlarının giderilmesine de destek olacaklar. Engellilerimize her zaman pozitif ayrımcılık yapıyoruz. Valilik olarak da her türlü desteği veriyoruz. Onların istihdamına yönelik de Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı ile bir proje hazırladık. Şu anda projemize başladık ve kent merkezi ile Yüksekova’da 100’e yakın engellimizi istihdam edeceğiz”dedi.

Hakkâri Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Mesut Keskin ve Sümbül Engelliler Spor Kulübü Başkanı Şükriye Yıldız Tatlı da desteklerinden dolayı Vali İdris Akbıyık ve iş adamı Mehmet Emin Akkuş’a teşekkür ettiler. Vali İdris Akbıyık engellilere destek sunan iş adamı Mehmet Emin Akkuş, Van Tapu Kadastro Van Bölge Müdür Yardımcısı Şükrü Çiftçi ve beraberindekilere teşekkür ederek yöreye ait el dokuması kilim ve nostalji radyo hediye etti. Ardından dernek binasını gezen Vali Akbıyık, engelliler tarafından yapılan el sanatları ürünlerini yakından inceleyerek, engelli vatandaşlarımızın çocuklarına kitap ve kırtasiye malzemesi dağıttı.

Programda Hakkâri Valisi ve Belediye Başkan V. İdris Akbıyık ile birlikte İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ahmet Kavukçu, İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın ile iş adamı Mehmet Emin Akkuş ve Van Tapu Kadastro Van Bölge Müdür Yardımcısı Şükrü Çiftçi ile birlikte Hakkâri Bedensel Engelliler Derneği ve Koordinasyon Merkezini yöneticileri de hazır bulundu.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş