Hayati Yazıcı: Kendirli’nin Türk Siyasetinde Özel Bir Yeri Var !

Hayati Yazıcı: Kendirli’nin Türk Siyasetinde Özel Bir Yeri Var ! AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Rize milletvekili Hayati Yazıcı,beraberinde İl Başkanı İshak Alim ile birlikte Kendirli Belediye Başkanı Alaattin Serdar’ı makamında ziyaret etti. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Rize milletvekili Hayati Yazıcı ve İl Başkanı İshak Alim Kendirli Belediye Başkanı Alaattin Serdar’ı,Cuma namazı..

Tarih : Okunma : 65 Defa Okundu... Yorum Yap

Hayati Yazıcı: Kendirli’nin Türk Siyasetinde Özel Bir Yeri Var !

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Rize milletvekili Hayati Yazıcı,beraberinde İl Başkanı İshak Alim ile birlikte Kendirli Belediye Başkanı Alaattin Serdar’ı makamında ziyaret etti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Rize milletvekili Hayati Yazıcı ve İl Başkanı İshak Alim Kendirli Belediye Başkanı Alaattin Serdar’ı,Cuma namazı sonrasında Belediye başkanlığında ziyaret etti.

Başkan Serdar ziyarette yaptığı açıklamada; Kendirli Beldemizi bu mübarek günde Peygamberimiz Hz Muhammed Aleyhisselam’ın doğum gününde Beldemizi ziyaret etmenizden dolayı ,sizlere şahsım Belediye Meclis üyeleri ve Kendirli halkı adına hoşgeldiniz şeref verdiniz ,Hatırlanmak güzeldir hatırladığınızdan dolayı özellikle teşşekür ediyorum .

Bildiğiniz gibi seçimlerden önce yapılan yatırımlara ilaveten seçim Sonrasında’da yatırımlarımız hızla devam ediyor.

Yaklaşık olarak 2 milyon TL olan bir yatırım projesi,bunun içerisinde eksik kalan betonlama ve garaj bölgesindeki aydınlatma çalışmaları birkaç noktada devam ediyor.

Durmak yok yola devam ediyoruz, inşallah bu gayretlerimiz sizlerinde himayesiyle,başta Sn Cumhurbaşkanımız olmak üzere tüm siyasi renklerin destekleriyle bu yatırımlar artarak devam edecektir diyerek sözlerini tamamladı.

Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı’da yaptığı açıklamada; Seçim sonrasında Kendirli Beldemizi ziyaret edip tebrik etmiştik, Kendirli’nin Türk siyasetinde özel bir yeri var !..

Biz de bunun farkındayız ,bugün cuma namazı öncesi Kalkandere ilçesinde yaptığımız Ziyaretin ardından, cuma namazı sonrası Kendirli beldemizi ve Belediye Başkanlığını ziyaret ettik.

AK Parti Türk siyasetinde bir markadır, lideriyle siyaset tarzı ile ufku ile tasarımı ile hayalleriyle uygulamalarıyla artık kendi yaptıklarını aşmanın çabası içerisindeyiz.

Sorunlarımız tabii ki yok değil, bu sorunlarımızı liderimiz hemşehrimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde kadrolarımızı kongrelerde daha da güçlendirerek takviye ederek emin adımlarla yolumuza devam edeceğiz diyerek sözlerini tamamladı.

Belediye başkanlığı ziyaretinin ardından Hayati Yazıcı ve beraberindekiler kendirli’de çay ocağı yanında vatandaşlarla sohbet etti.

Ziyarete AK Parti Kendirli Belde Başkanı Adem Köse, Kalkandere İlçe Başkanı Hasan Ayyıldız Çayeli İlçe Başkanı İsak Karahan, Kendirli Belediye encümenleri ve vatandaşlar katıldı.

Haber:Osman Köseoğlu

Kendirli

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş