HASTA İNEĞİN YARDIMINA YOLU AÇTIRAN KAYMAKAM KOŞTU

DİKTAŞ KÖYÜNDE HAYVANI HASTALANAN ALİ TARLACI YOLU AÇTIRAN KAYMAKAMA TEŞEKKÜR ETTİ HASTA İNEĞİN YARDIMINA YOLU AÇTIRAN KAYMAKAM KOŞTU İSMET KÖSOĞLU İKİZDERE-İkizdere’nin yüksek köylerinden Diktaş köyünde eşi ile birlikte yaşayan ve hayvancılıkla uğraşan Ali Tarlacı (80)adlı vatandaşın hasta olan ineğine yardıma ilk koşan Kaymakam Hacı Kerim Meral oldu. Hayvancılıkla uğraştığı için yaz kış köydeki evinde hayvanlarıyla..

Tarih : Okunma : 55 Defa Okundu... Yorum Yap

DİKTAŞ KÖYÜNDE HAYVANI HASTALANAN ALİ TARLACI YOLU AÇTIRAN KAYMAKAMA TEŞEKKÜR ETTİ

HASTA İNEĞİN YARDIMINA YOLU AÇTIRAN KAYMAKAM KOŞTU

İSMET KÖSOĞLU

İKİZDERE-İkizdere’nin yüksek köylerinden Diktaş köyünde eşi ile birlikte yaşayan ve hayvancılıkla uğraşan Ali Tarlacı (80)adlı vatandaşın hasta olan ineğine yardıma ilk koşan Kaymakam Hacı Kerim Meral oldu.

Hayvancılıkla uğraştığı için yaz kış köydeki evinde hayvanlarıyla birlikte yaşayan Ali Tarlacı ‘’Dün öğle vakitlerinde ineklerimden bir tanesi yaptığı güç doğumu sonrası hastalandı. Telefonla serbest çalışan tanıdığım bir Veteriner Hekim istedim ama yolumuz kar dolayısıyla kapalı olduğu için Veterinerimiz köye gelemedi. Bunun üzerine Kaymakamımıza ulaşarak yardım istedim. Kaymakamımız aciliyet isteyen veteriner yardımı için İlçe Özel İdare ekiplerini hemen köyümüze yönlendirdi ve yolumuzu açtırdı. Açılan yol ile birlikte evimize ilk ulaşanlardan birisi Kaymakamımız Hacı Kerim Meral Bey ve İkizdere İlçe Tarım Müdürlüğü personeli oldu kendilerine teşekkür ediyorum’’ dedi.

Kaymakam Hacı Kerim Meral konu ile ilgili olarak’’ Devlet her zaman vatandaşın yanındadır. Bizlerde burada vatandaşın karşılaştığı mağduriyetleri çözüme kavuşturmak için her türlü hizmeti fedakârlığı özveriyi göstermek ile yükümlüyüz. Hayvan hastalanmış cerrahi müdahale gerektiren bir durum ortaya çıkmıştır. Ali amcamız Veteriner hekim ile görüşmüş ancak yol karla kapalı olduğundan dolayı veterineri köye götürememiştir. Amcamız bizi aradıktan hemen sonra gerekli görüşmeleri yaparak ulaşımın en kısa sürede sağlanması için çalışmaları başlattık. Başta ilçe özel idare ekiplerimiz olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyorum’’ dedi

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş