HALK EĞİİTMDEN SATILIK HEDİYELİK ÜRÜNLER

HALK EĞİİTMDEN SATILIK HEDİYELİK ÜRÜNLER İSMET KÖSOĞLU İKİZDERE-İkizdere Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından açılan kurslarda, kursiyerlerin ürettikleri çeşitli ürünleri satışa sunuluyor. Halk Eğitim Kurslarında üretilen el emeği göz nuru ürünleri ilçenin hediyelik bir ürünü olarak satışa sunuluyor. İkizdere Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından sosyal medyada yapılan açıklamada’ Kursiyerleriniz el emekleri ile yaptıkları çeşitli ürünlerin satışı..

Tarih : Okunma : 151 Defa Okundu... Yorum Yap

HALK EĞİİTMDEN SATILIK HEDİYELİK ÜRÜNLER

İSMET KÖSOĞLU

İKİZDERE-İkizdere Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından açılan kurslarda, kursiyerlerin ürettikleri çeşitli ürünleri satışa sunuluyor.

Halk Eğitim Kurslarında üretilen el emeği göz nuru ürünleri ilçenin hediyelik bir ürünü olarak satışa sunuluyor. İkizdere Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından sosyal medyada yapılan açıklamada’ Kursiyerleriniz el emekleri ile yaptıkları çeşitli ürünlerin satışı ile aile bütçelerine katkı sağlayacak ve üretimde devamlılık sağlanacaktır. Ürünlerimizden satın almak isterseniz İkizdere halk eğitim merkezi” “Facebook, Instagram, Twitter adreslerinden özelden yazarak isteyebilirsiniz. Ayrıca İkizdere’de ilçe merkezinde bulunan İkizdere Halk Eğitimi Merkezi Sürekli Kermes alanında ürünlerimiz satılmaktadır. Sizleri Bekliyoruz. Bizi takip ediniz’denildi.

Ürünler arasında Cimil Çorabı 300 TL, Rize Bezi örtüsü 150 TL. Telkâri Gümüş kolye750 ile 120 TL ile satılan birçok ürün yer alıyor.

İlk yorumu siz yazın