HAKKARİDE’’BİR KİTAP BİR İNSAN’’PROJESİ

HAKKARİDE’’BİR KİTAP BİR İNSAN’’PROJESİ Hakkâri’de ‘Vali İdris Akbıyık Kütüphanesi ve Etüt merkezi’ ’açıldı İSMET KÖSOĞLU HAKKÂRİ-İkizdere eski Kaymakamlarından olan Hakkâri Vali ve Belediye Başkanı İdris Akbıyık başarılı çalışmalarını Hakkâri’de sürdürüyor. Görev süresi sırasında Hakkâri ilinde Vali ve Belediye Başkanı olarak atandığı 2018 yılından bu yana başarıyla hizmet yapan ve insan odaklı çalışmasıyla halkında sevgisini kazanan..

Tarih : Okunma : 67 Defa Okundu... Yorum Yap

HAKKARİDE’’BİR KİTAP BİR İNSAN’’PROJESİ

Hakkâri’de ‘Vali İdris Akbıyık Kütüphanesi ve Etüt merkezi’ ’açıldı

İSMET KÖSOĞLU

HAKKÂRİ-İkizdere eski Kaymakamlarından olan Hakkâri Vali ve Belediye Başkanı İdris Akbıyık başarılı çalışmalarını Hakkâri’de sürdürüyor.

Görev süresi sırasında Hakkâri ilinde Vali ve Belediye Başkanı olarak atandığı 2018 yılından bu yana başarıyla hizmet yapan ve insan odaklı çalışmasıyla halkında sevgisini kazanan Vali İdris Akbıyık adına kütüphane ve etüt merkezi yapılarak hizmete açıldı. ‘Bir Kitap Bir İnsan’ projesi kapsamında Vali/Belediye Başkanı İdris Akbıyık kendi ismini taşıyan kütüphane ve etüt merkezini Eşi Sevim Akbıyık’ın katılımıyla “Vali İdris Akbıyık Kütüphanesi ve Etüt Merkezi”ni hizmete açtı. Açılış sonrası Vali İdris Akbıyık ve Eşi Sevim Akbıyık kütüphanedeki öğrencilere tablet hediye ederek eğitim ve öğretim hayatlarında başarılar diledi.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş