-HAKKÂRİ’DE RİZE GÜNLERİ

-HAKKÂRİ’DE RİZE GÜNLERİ -3-13 MAYIS TARİHLERİNDE RİZE GÜNLERİ HAKKARİ’DE YAPILACAK İSMET KÖSOĞLU HAKKÂRİ-Hakkâri’de ilk kez Rize Günleri programı yapılacak. 03 -12 Mayıs tarihlerinde Hakkâri Valiliğinin desteğiyle düzenlenecek olan 1’inci Rize Günleri için geri sayım başladı. Hakkâri Valiliği’nin himayelerinde Anadolu Kültür Eğitim Spor ve Yardımlaşma Derneğinin organize ettiği 1. Rize tanıtım günleri hazırlıkları tüm hızıyla devam..

Tarih : Okunma : 43 Defa Okundu... Yorum Yap

-HAKKÂRİ’DE RİZE GÜNLERİ

-3-13 MAYIS TARİHLERİNDE RİZE GÜNLERİ HAKKARİ’DE YAPILACAK

İSMET KÖSOĞLU

HAKKÂRİ-Hakkâri’de ilk kez Rize Günleri programı yapılacak. 03 -12 Mayıs tarihlerinde Hakkâri Valiliğinin desteğiyle düzenlenecek olan 1’inci Rize Günleri için geri sayım başladı.

Hakkâri Valiliği’nin himayelerinde Anadolu Kültür Eğitim Spor ve Yardımlaşma Derneğinin organize ettiği 1. Rize tanıtım günleri hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Bu yıl Hakkâri meydanında düzenlenecek ve 9 gün sürecek olan tanıtım günlerine sayılı günler kaldı. Hakkâri’de Rize Tanıtım Günleri hazırlıklarına Vali İdris Akbıyık tarafından start verildi.

Hakkâri Valiliğinde AKES-DER Yönetimini kabul eden Hakkâri Valisi İdris Akbıyık, AKES-DER yönetimi tarafından hazırlanan sunumu izledi. Hazırlık çalışmalarını başlatan Vali İdris Akbıyık AKES-DER Başkanı Hasan Kansızoğlu ve yönetimi ile görüş alışverişinde bulundu. Merkezi Rize’de bulunan Anadolu Kültür Eğitim Spor ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Hasan Kansızoğlu, Hakkâri’de düzenlenecek olan Rize Günleri etkinliğinin Rize adına güzel günlerin yaşanmasına vesile olacağını söyledi. Bu yıl organizasyonu Valiliğin himayelerinde Hakkâri Meydanında 03 -12 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştireceklerini ifade eden Kansızoğlu,“Ovit tüneli, Zil Kale, çay tarlası, kemer köprüsü ve bakır madeniyle adeta Rize’yi Hakkâri’de canlandıracağız. Başarılı bir etkinlik düzenleme çabasındayız. Rize Günlerinin başarısı Rizelilerin başarısı olacaktır. Bu dev organizasyona tüm hemşerilerimizi bekliyoruz” dedi

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş