HAKKARİDE ORGANİK TARIM İŞLETMESİ

HAKKARİDE ORGANİK TARIM İŞLETMESİ 15 kişinin istihdam edildiği organik işletmede sağlıklı ürünler satılıyor İSMET KÖSOĞLU HAKKÂRİ-Rize’de görev yapmış İkizdere ilçesinin eski Kaymakamı İdris Akbıyık başarılı çalışmalarına bugün Hakkâri Valisi ve Belediye Başkanı olarak devam ediyor. Doğal güzelliği ile kış sporları bakımından turizm bölgesi ilan ettikleri Hakkâri’de terör değil huzur var diyen Vali ve Belediye Başkanı..

Tarih : Okunma : 11 Defa Okundu... Yorum Yap

HAKKARİDE ORGANİK TARIM İŞLETMESİ

15 kişinin istihdam edildiği organik işletmede sağlıklı ürünler satılıyor

İSMET KÖSOĞLU

HAKKÂRİ-Rize’de görev yapmış İkizdere ilçesinin eski Kaymakamı İdris Akbıyık başarılı çalışmalarına bugün Hakkâri Valisi ve Belediye Başkanı olarak devam ediyor.

Doğal güzelliği ile kış sporları bakımından turizm bölgesi ilan ettikleri Hakkâri’de terör değil huzur var diyen Vali ve Belediye Başkanı İdris Akbıyık Valilik ve İl Tarım Müdürlüğü’nün destekleri ile Yüksekova’da kurulan Demeter Organik Tarım İşletmesini ziyaret etti.Vali İdris Akbıyık 15 kişinin istihdam edildiği işletmede organik ürünleri inceledi. Burada Hatice Temir Bozdağ’dan bilgi alan Vali İdris Akbıyık ’organik ürünlerin üretilmesini istiyoruz. İnsanımızın sağlıklı gıdaya ihtiyacı var. Hakkâri’de hayvancılık ve tarım alanında büyümek isteriz. Katkılı maddelerden uzak durarak doğal gıdalara yönelmeli ve üretiminde de teşvik edici olmalıyız. Bizler yönetici olarak her konuda insanımızın hizmetinde yardıma hazırız’’ dedi.

Vali Belediye Başkanı İdris Akbıyık Yüksekova Kaymakamlığı ve Belediyesini ziyaret ederek Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ömer Çimşit’ten ilçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş