HAKKÂRİ VALİSİNDEN ŞEHİT AİLESİNE ZİYARET

HAKKÂRİ VALİSİNDEN ŞEHİT AİLESİNE ZİYARET ŞEHİT AİLELERİNİ UNUTMAYAN VALİ İDRİS AKBIYIK HALKIN SEVGİSİNİ KAZANIYOR İSMET KÖSOĞLU HAKKÂRİ-İkizdere’de görev yapmış başarılı Kaymakamlardan birisi olan bugünkü Hakkâri Vali ve Belediye Başkanı İdris Akbıyık insan odaklı başarılı çalışmalarına devam ediyor. Vali ve Belediye Başkanı İdris Akbıyık 1989 yılındaki hain terör saldırasında aynı aileden 15 kişinin Şehit olduğu Aykut..

Tarih : Okunma : 33 Defa Okundu... Yorum Yap

HAKKÂRİ VALİSİNDEN ŞEHİT AİLESİNE ZİYARET

ŞEHİT AİLELERİNİ UNUTMAYAN VALİ İDRİS AKBIYIK HALKIN SEVGİSİNİ KAZANIYOR

İSMET KÖSOĞLU

HAKKÂRİ-İkizdere’de görev yapmış başarılı Kaymakamlardan birisi olan bugünkü Hakkâri Vali ve Belediye Başkanı İdris Akbıyık insan odaklı başarılı çalışmalarına devam ediyor.

Vali ve Belediye Başkanı İdris Akbıyık 1989 yılındaki hain terör saldırasında aynı aileden 15 kişinin Şehit olduğu Aykut Ailesini Yüksekova ilçesinde bulunan evinde ziyaret etti. Vali İdris Akbıyık’ın ziyaretinden ve devletin şehitlerimizi unutmadığından memnun olduklarını belirten şehit aile yakınları’ Valimizden Allah razı olsun. Yıllar önce yaşadığımız acıyı unutmamız mümkün değil ama Valimizin üzüntümüzü paylaşmasıyla teselli bulduk’ ’dediler.

Şehitlerimizi unutamayız diyen Vali İdris Akbıyık’’ bu vatan kolay kazanılmadı. Cumhuriyet kolay kurulmadı. Kalleşçe hunharca şehit edilen insanlarımızın ailelerini ziyaret ederek ihtiyaçları olup olmadığını ve devletin her daim yanlarında olduğunun mesajını verdik. Vatandaşın her zaman yanındayız. Terörün hain yüzünü bir daha görmeyeceğiz, güvenlik kuvvetlerimiz gerekli, tedbirleri almaktadır’’ dedi.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş