HAKKÂRİ VALİSİ KÖYDE ÇOCUKLARI SEVİNDİRDİ.

VALİ ÇOCUKLARIN ARKADAŞI HAKKÂRİ VALİSİ KÖYDE ÇOCUKLARI SEVİNDİRDİ. İSMET KÖSOĞLU HAKKÂRİ-Rize’de Kaymakam olarak görev yapan bugün Hakkâri Vali ve Belediye Başkanı İdris Akbıyık halkın içinde olması, çocuklarla arkadaş olarak güzel çalışmalara el atması ile yöre halkının sevgi ve saygısını kazandı. Çocuklarla kurduğu iletişimde Devlet Baba olmanın güvencesini gösteren Vali Belediye Başkanı İdris Akbıyık Hakkâri’de her..

Tarih : Okunma : 10 Defa Okundu... Yorum Yap

VALİ ÇOCUKLARIN ARKADAŞI

HAKKÂRİ VALİSİ KÖYDE ÇOCUKLARI SEVİNDİRDİ.

İSMET KÖSOĞLU

HAKKÂRİ-Rize’de Kaymakam olarak görev yapan bugün Hakkâri Vali ve Belediye Başkanı İdris Akbıyık halkın içinde olması, çocuklarla arkadaş olarak güzel çalışmalara el atması ile yöre halkının sevgi ve saygısını kazandı.

Çocuklarla kurduğu iletişimde Devlet Baba olmanın güvencesini gösteren Vali Belediye Başkanı İdris Akbıyık Hakkâri’de her gittiği ilçe ve köyde çocuklara ayrı bir özen gösteriyor. Yüksekova ilçesine giderek Yeniışık, Ak Ocak, Su üstü köylerinde yarının teminatı olan çocuklara hediyeler vererek sevindiren Vali İdris Akbıyık’’ geleceğimizin teminatı çocuklarımıza misafir olduk Çocuklar bizim için çok özeldir. Ne incinmelerini ne mağdur olmalarını isteriz. Çocuklarımız teminatımızdır. Her zaman onlarla birlikte sohbet edip şikâyet ve isteklerini dinlemekten zevk alıyorum. Tek isteğim okullarına devam etmeleri. Okulları ve ihtiyaçları için her türlü yardımcı olmaya hazırız’’ dedi.

İlk yorumu siz yazın