HAKKÂRİ UYKU TULUMU ÜRETİYOR

  İSMET KÖSOĞLU Rize’de görev yapan önemli bürokratlardan Vali-Belediye Başkanı İdris Akbıyık Hakkâri’de Uyku Tulumu üretim merkezinde incelemede bulundu. Vali/Belediye Başkanı İdris Akbıyık 6 Şubat ta meydana gelen asrın felaketi deprem için önemli ihtiyaçların bir kez daha göze çarptığını söyleyerek’’ Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen vatandaşlarımız için gece soğuk havada uyumak için uyku tulumu ihtiyacı olduğunu..

Tarih : Okunma : 18 Defa Okundu... Yorum Yap

 

İSMET KÖSOĞLU

Rize’de görev yapan önemli bürokratlardan Vali-Belediye Başkanı İdris Akbıyık Hakkâri’de Uyku Tulumu üretim merkezinde incelemede bulundu.

Vali/Belediye Başkanı İdris Akbıyık 6 Şubat ta meydana gelen asrın felaketi deprem için önemli ihtiyaçların bir kez daha göze çarptığını söyleyerek’’ Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen vatandaşlarımız için gece soğuk havada uyumak için uyku tulumu ihtiyacı olduğunu öğrendik. Hakkâri Meslek Eğitim Merkezinde üretilen uyku tulumu atölyesinde uyku tulumu üretimine hız verdik. Uyku tulumu önemli bir ihtiyaçtı. Evleri yıkılan ve dışarıda kalmak zorunda kalan herkes için ilk etapta uyku tulumu önemli bir ihtiyaçtı. Bizler Halk Eğitim Merkezinde başlatılan üretimin hızlandırılmasını ve yapılan tulumların deprem bölgesinde ihtiyaç hissedilen yerlere gönderilmesini sağlıyoruz’’ dedi.

İlk yorumu siz yazın