HAÇKA SPOR DEPLASMANDA UZATMALARDA

HAÇKA SPOR DEPLASMANDA UZATMALARDA Çayeli ilçe stadında oynanan Çayeli spor ile Trabzon Haçka spor BAL müsabakasında Haçka spor 90+ 3. Dakikada attığı gol ile sahadan 1-0 galip olarak ayrıldı. Çayeli ilçe stadında Çayeli spor ile Haçka spor müsabakasının ilk yarısı golsüz biterken her iki takımda gol atmak için çok çabaladılar. İkinci yarıda her iki takımda..

Tarih : Okunma : 90 Defa Okundu... Yorum Yap

HAÇKA SPOR DEPLASMANDA UZATMALARDA

Çayeli ilçe stadında oynanan Çayeli spor ile Trabzon Haçka spor BAL müsabakasında Haçka spor 90+ 3. Dakikada attığı gol ile sahadan 1-0 galip olarak ayrıldı.

Çayeli ilçe stadında Çayeli spor ile Haçka spor müsabakasının ilk yarısı golsüz biterken her iki takımda gol atmak için çok çabaladılar.

İkinci yarıda her iki takımda karşılıklı ataklarla devam etti.  Mücadele beraberlikle ( 0-0 ) bitmesi beklenirken 90+3 dakikada haçka sporun golü geldi. Haçka spor adına Tolga takımını deplasmanda 1-0 öne geçiren isim oldu.

Müsabaka Haçka sporun 1-0 galibiyeti ile sona erdi.

STAT: Çayeli

HAKEMLER: Tuğrul Akkoyun *** Aykut Yılmaz *** Coşkun Yalçın ***4. H Muhammed Durkan

ÇAYELİ SPOR: Romeo ** Mücahit *** Serkan ** ( 69 Erkan ** ) Sercan *** Burak ***

Batuhan *** Yüksel ** ( Ramazan ** ) Burak *** Cem *** Ömer *** ( 87 Mert ) Tahsin ***

TRABZON HAÇKA SPOR: Enes *** Emre ***Tamer ***Samet *** Muzaffer***Mehmet ** ( 69 Murat ** ) Süleyman *** Hüseyin *** Tolga *** Samet *** ( Arif ) Emre ** ( 57 Ünal ** )

GOL: 90+3 TOLGA ( Haçka spor )

NECATİ DİLİ ( Çayeli )

İlk yorumu siz yazın