HACI FATMA NEVZER KETENCİ HANIMEFENDİ DUALARLA DEFNEDİLDİ

HACI FATMA NEVZER KETENCİ HANIMEFENDİ DUALARLA DEFNEDİLDİ Son asırda yetişen büyük İslam âlimi, Seyyid Abdülhakim-i Arvasi (r.a) hazretlerinin talebesi, yine son devir İslam âlimlerinden Hüseyin Hilmi Işık (r.a) ve Üstat Necip Fazil Kısakürek’in dava arkadaşı, rahmetli Teğmen, Eczacı Hacı İlyas Ketenci’nin vefat eden eşi, Hacı Fatma Nevzer Ketenci (90) dualarla toprağa verildi. Merhum Eczacı Selamı..

Tarih : Okunma : 19 Defa Okundu... Yorum Yap

HACI FATMA NEVZER KETENCİ HANIMEFENDİ DUALARLA DEFNEDİLDİ

Son asırda yetişen büyük İslam âlimi, Seyyid Abdülhakim-i Arvasi (r.a) hazretlerinin talebesi, yine son devir İslam âlimlerinden Hüseyin Hilmi Işık (r.a) ve Üstat Necip Fazil Kısakürek’in dava arkadaşı, rahmetli Teğmen, Eczacı Hacı İlyas Ketenci’nin vefat eden eşi, Hacı Fatma Nevzer Ketenci (90) dualarla toprağa verildi.

Merhum Eczacı Selamı ve Mustafa Ketencinin anneleri, Eczacı Sevgi ketencinin kayınvalidesi Hacı Fatma Nevzer Ketenci bir yılı aşkındır yaşlılığa bağlı çoklu organ yetmezliği nedeniyle tedavi görüyordu. Dün, Rize-Merkez Sahil Camisinde öğlen namazının ardından kılınan cenaze namazına, Gümrük ve Ticaret Eski Bakanı, Rize Milletvekili Hayatı Yazıcı, Rize Milletvekili ve Ak Parti Rize Milletvekili adayı Hasan Karal ve Nusret Bayraktar, İstanbul Milletvekili ve Rize Milletvekili adayı Osman Aşkın Bak, Rize İl Müftüsü Yusuf Doğan, Bursa Uludağ İlahiyat Fakültesi öğretim Üyesi Prof.Dr. Ahmet Albayrak, Çaykurspor Kulübü Müdürü, Gazeteci-yazar B.Ali Kavalcı, merhumenin hayatta kalan tek oğlu ve İstanbul’da yaşayan emekli denizci Ahmet Ketenci, İhlas Pazarlama, İHA. Ve Türkiye Gazetesinin Karadeniz bölgesinde görev yapan çok sayıda yönetici ve çalışanlarıyla, Rize’de çeşitli hastanelerde görev yapan çok sayıda hekim, eczacı, esnaf ve kalabalık bir cemaat topluluğu katıldılar. Merhume Hacı Fatma Nevzer Ketenci’nin Rize Sahil camisinde kılınan cenaze namazının ardından, rahmetlinin eşi, ilim, takva, gönül adamı rahmetli eşi Eczacı Hacı İlyas Ketenci ve rahmetli oğulları, Selamı ile Mustafa Ketencinin kabirlerinin bulunduğu Çayeli, Liman köydeki Hidayet Vakfı Kur’an Kurusunun yanındaki aile kabristanlığında toprağa verildi. HABER: BAYRAM ALİ KAVALCIilyas amca

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş