GÜREŞ CAMİASİNİN BAŞI SAĞOLSUN.

GÜREŞ CAMİASİNİN BAŞI SAĞOLSUN. Artvin’ın, Yusufeli ilçesinden olan kıymetli hemşehrimiz ve Ata sporumuzun güreşin isimlerinde olan, Kadın güreş Milli Takımlar Koordinatörü İbrahim Yıldırım abimizin vefatını derin üzüntü ile öğrendim. Bir süredir kalp rahatsızlığı yaşayan İbrahim Yıldırım abimiz mütevazılığı ve çalışkanlığıyla yıllardır Türk güreşine büyük hizmetler vermiştir. Allah’tan rahmet eylesin. Nur için de yatsın. Kederli ailesi,..

Tarih : Okunma : 55 Defa Okundu... Yorum Yap
GÜREŞ CAMİASİNİN BAŞI SAĞOLSUN.
Artvin’ın, Yusufeli ilçesinden olan kıymetli hemşehrimiz ve Ata sporumuzun güreşin isimlerinde olan, Kadın güreş Milli Takımlar Koordinatörü İbrahim Yıldırım abimizin vefatını derin üzüntü ile öğrendim.
Bir süredir kalp rahatsızlığı yaşayan İbrahim Yıldırım abimiz mütevazılığı ve çalışkanlığıyla yıllardır Türk güreşine büyük hizmetler vermiştir. Allah’tan rahmet eylesin. Nur için de yatsın.
Kederli ailesi, sevenlerine, Güreş Federasyonumuza ve tüm güreş camiasına başsağlığı diliyorum.
B.Ali Kavalcı
Çaykurspor Kulübü Müdürü.
İbrahim YILDIRIM Kimdir ?
15.05.1955 tarihinde Artvin Yusufeli’nde dünyaya gelen İbrahim Yıldırım 1969 yılında Güreş İhtisas Kulübü’nde güreşe başladı. Daha sonra Beşiktaş forması giydi. Sporculuk hayatı 1984 yılına kadar devam etti. Bu zaman zarfında girdiği Büyükler Türkiye Şampiyonalarında dokuzundan fazla madalya ile döndü. Bunların beş tanesi Büyükler Türkiye Şampiyonluğu, diğerleri ikincilik ve üçüncülüktü. Gençlerde, büyüklerde defalarca Avrupa ve Dünya şampiyonalarına katıldı. Birçok uluslararası turnuvada kürsüye çıktı. İbrahim Yıldırım son olarak Türkiye Güreş Federasyonunda Kadın Güreş Milli Takımlar Koordinatörlüğü görevini yürütmekteydi.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş