GÜÇLÜ KADINLAR PROJESİ’NE ANKARA’DA PLAKET

GÜÇLÜ KADINLAR PROJESİ’NE ANKARA’DA PLAKET İSMET KÖSOĞLU RİZE-AB Destekli ‘Güçlü Kadınlar için Sivil Toplum Diyaloğu ’projesine başarı plaketi verildi. Bizde Varız Derneği tarafından hazırlanan projenin Proje Koordinatörü Yaşar Yeğen yaptığı açıklamada şunları söyledi’ ’Projemizde başarılı çalışmalar yaptık. Avrupa Birliği’nin desteklemiş olduğu ’Güçlü Kadınlar için Sivil Toplum Diyaloğu’ başlıklı projemiz başarı plaketi almıştır. Projemiz hibe teklifi..

Tarih : Okunma : 65 Defa Okundu... Yorum Yap

GÜÇLÜ KADINLAR PROJESİ’NE ANKARA’DA PLAKET

İSMET KÖSOĞLU

RİZE-AB Destekli ‘Güçlü Kadınlar için Sivil Toplum Diyaloğu ’projesine başarı plaketi verildi.

Bizde Varız Derneği tarafından hazırlanan projenin Proje Koordinatörü Yaşar Yeğen yaptığı açıklamada şunları söyledi’ ’Projemizde başarılı çalışmalar yaptık. Avrupa Birliği’nin desteklemiş olduğu ’Güçlü Kadınlar için Sivil Toplum Diyaloğu’ başlıklı projemiz başarı plaketi almıştır. Projemiz hibe teklifi çağrıları arasında dereceye girmiş ve başarılı projeler arasında seçilmiştir. 09.12.2021 tarihinde Ankara’daki Altınel Hotel’de düzenlenen törende bu başarının kanıtı olarak proje koordinatörü olarak plaket töreni düzenlendi ve bana plaket verildi. Projemiz henüz sona ermedi.

Proje 15 ay süre ile uygulanacaktır. Projemizin Çek Cumhuriyeti, Litvanya ve Estonya’dan ortakları bulunmaktadır. Projemizin genel amacı, kadınların konumlarını güçlendirmek için Türkiye ve AB üye devletleri Sivil toplum kuruluşları arasında bilgi alışverişini ve sürdürebilir işbirliğini geliştirmektir. Projemizin özel amacı ise ‘’(a) Türkiye ve AB üye devletleri Sivil toplum Kuruluşları arasında Kadın Dostu Kent uygulaması ile kadın Sivil toplum kuruluşlarında “engelli kadın” yaklaşımı konularında bilgi alışverişini sağlamak, (b) Avrupa Birliği’ni, Türkiye kamuoyuna; Türkiye’yi de Avrupa Birliği kamuoyuna anlatması, (c) Yerel yönetişimde kadın e-platformunun kurulması ve (d) Yerel yönetimlerine ve yerel Kadın STK’larına ‘’kadın dostu kent uygulaması’’ hakkında bilgilendirilmesidir’ dedi.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş