GREKO-ROMEN GÜREŞ SÜPER LİG KURA ÇEKİMİ RİZE’DE YAPILDI

  Rize’de yarın (Cumartesi) tamamlanacak olan, Greko-Romen Güreş Türkiye Şampiyonasında heyecan devam ediyor. Gençlik ve Spor Bakanı, Güreş Federasyonu Eski Başkanı Osman Aşkın Bak yarışmalarının ikinci gününü müsabakalarını birkaç saat izledikten sonra sıkletinde şampiyonu sporculara, Rize Valisi Erdoğan Bektaş, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın ve protokoldeki diğer..

Tarih : Okunma : 33 Defa Okundu... Yorum Yap

 

Rize’de yarın (Cumartesi) tamamlanacak olan, Greko-Romen Güreş Türkiye Şampiyonasında heyecan devam ediyor. Gençlik ve Spor Bakanı, Güreş Federasyonu Eski Başkanı Osman Aşkın Bak yarışmalarının ikinci gününü müsabakalarını birkaç saat izledikten sonra sıkletinde şampiyonu sporculara, Rize Valisi Erdoğan Bektaş, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın ve protokoldeki diğer davetli bürokratlarla birlikte şampiyonluk madalyaları ile birlikte Çaykur’un sponsor olduğu şampiyonda, Çaykur Hediyelik çaylarını taktim ettiler.

Yarışmaların açılışını yapan, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve diğer davetliler bu önemli yarışmaların Rize’de yapılmasından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Şampiyonanın ana sponsoru ÇAYKUR YK Başkanı ve Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu’ başta olmak üzere, şampiyonanın diğer maddi destekleyicisi Rizeli özel firma sahiplerine katkılarından dolayı tebrik ve teşekkürlerini sunarak, katkılarından dolayı, Türkiye Güreş Federasyonu tarafından plaketle ödüllendirildiler.

Rize Yenişehir Kapalı Spor toplantı salonunda 14 kulübün temsilcileri bir araya geldi. Lig Kurulu Başkanı Sadettin Yücel başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya 14 kulübün temsilcileri katıldı. Türkiye Güreş Federasyonu Genel Sekreteri Tahir Yılmaz’ın da katıldığı kura çeki toplantısında birçok konu tartışılırken, Büyükler Greko-Romen Güreş Süper liginin kura çekimi de gerçekleşmiş oldu. A ve B grubu halinde 7’şer takımın katılımıyla gerçekleşecek olan süper ligde gruplar şu şekilde oluştu.

A GRUBU, 1-İSTANBUL B. B. SPOR KULÜBÜ, 2-ÇAYKURSPOR KULÜBÜ, 3-KONYA B. B. SPOR KULÜBÜ, 4-MANİSA AKHİSAR BELEDİYE SPOR KULÜBÜ, 5-BURSA OLİMPİK SPORLAR VE GENÇLİK KULÜBÜ, 6-İZMİR B. B. SPOR KULÜBÜ, 7-ÇANKIRI YAREN SPOR KULÜBÜ.

B GRUBU, 1-ANKARA ASKİ SPOR KULÜBÜ, 2-İSTANBUL KASIMPAŞA SPOR KULÜBÜ, 3-KAYSERİ ŞEKER SPOR KULÜBÜ, 4-YOZGAT 1959 SPOR KULÜBÜ, 5-KONYA SELÇUKLU BELEDİYE SPOR KULÜBÜ, 6-İSTANBUL GÜREŞ İHTİSAS SPOR KULÜBÜ, 7-ANKARA EGO SPOR KULÜBÜ” 2018-2019 Yılı Sezonu Grekoromen Güreş Süper Liginde eşleşen takımlar oldular. HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş