GÖNÜL SOFRANIZA NE ZAMAN DAVET EDERSENİZ BEN HEMEN GELİRİM

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal dur durak bilmiyor. Bir günde 3 ilçeye birden giden Karal, hem yatırımları inceleme fırsatı buldu hem de hemşerileriyle hasret giderdi. AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal geleneğini sürdürdü ve yine bir hafta sonunu memleketi Rize’ye gelerek değerlendirdi. Karal, ziyaretlerinde hemşerileriyle hasret gidermenin mutluluğunu yaşarken, hem onların sıkıntılarını dinliyor hem..

Tarih : Okunma : 31 Defa Okundu... Yorum Yap

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal dur durak bilmiyor. Bir günde 3 ilçeye birden giden Karal, hem yatırımları inceleme fırsatı buldu hem de hemşerileriyle hasret giderdi.

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal geleneğini sürdürdü ve yine bir hafta sonunu memleketi Rize’ye gelerek değerlendirdi.

Karal, ziyaretlerinde hemşerileriyle hasret gidermenin mutluluğunu yaşarken, hem onların sıkıntılarını dinliyor hem de devam eden yatırımlarla ilgili yetkililerden bilgiler alıyor.

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal ilk olarak Rize-Pehlivantaşı-Kalkandere Yolu çalışmalarını yerinde inceledi. Karayolları Bölge Müdürü Selahattin Bayramçavuş’tan bilgiler alan Karal, projede yer alacak yapılarla ilgili bilgiler verdi. 2 gidiş 2 geliş şeklinde 5 km’lik bölünmüş yolun yapıldığını belirten Karal, toplamda 14 km’lik yolda 4 adet tünel, 3 adet hemzemin kavşak, büyük ve küçük sanat yapıların bulunduğunu belirtti.

GÖNÜL SOFRANIZA NE ZAMAN DAVET EDERSENİZ BEN HEMEN GELİRİM

Buradaki incelemelerinin ardından Fındıklı ilçesine bağlı Doğanay Köyü’ne giden Karal, Doğanay Köy Muhtarı Nuri Akyüz ve köylüler tarafından karşılandı. Köy sakinleriyle bir araya gelen Karal, burada yaptığı konuşmada “Fındıklı Rize’mizin en doğu ilçesi; ama buna rağmen hükümetimiz döneminde önemli yatırımları kazandırdık. Fındıklı gelişen ve bu gelişimin paralelinde büyüyen bir ilçemiz. Hayırsever iş adamlarını içinde barındıran Fındıklı, bu kapsamda önemli destekler de alıyor. Burada doğa ile iç içe siz değerli hemşerilerimle bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Bu ziyaretlerimin sadece bununla sınırlı kalacağını sakın düşünmeyin. Ne zaman beni köyünüze, mahallenize, evinize ve gönül sofranıza davet ederseniz ben hemen gelirim.” İfadelerini kullandı.

KÖYÜMÜZÜ ZİYARET EDEN İLK MİLLETVEKİLİ OLDUNUZ

Köy sakinlerinin sıkıntılarını ve isteklerini dinleyen AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal’ı köylerinde ağırlamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Doğanay Köyü muhtarı Nuri Akyüz “Sayın vekilimizle sürekli irtibat halindeydim. Kendisini

köyümüze davet ettim. Davetimi kırmayıp geldiği için kendisine teşekkür ediyorum. Köy halkı olarak sıkıntılarımızı ve olması gerekenler noktasında vekilimizi bilgilendirdik. Ne zaman ararsak ulaştığımız ve sorunlarımızın çözümü noktasında azami çaba gösterdiğine şahit olduğumuz Hasan Karal vekilimizden ALLAH razı olsun. Köyümüzü ziyaret eden ilk milletvekili oldunuz.” Dedi.

Fındıklı’daki köy programının ardından Pazar’a giden AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Rize Havalimanı çalışmaları hakkında şantiye şefinden bilgiler aldı. Sahada devam eden çalışmaları da inceleyen Karal, Rize Havalimanı dolgu çalışmalarının sürdüğünü, kısa sürede alt ve üst yapı çalışmalarına başlanacağını kaydetti.

İlk yorumu siz yazın