Gökhan GEDİKLİ, Abdulkadir Uraloğlu’nu tebrik etti

Gökhan GEDİKLİ, Abdulkadir Uraloğlu’nu tebrik etti Türkiye Yol-İş Sendikası Genel Sekreteri Gökhan GEDİKLİ, yaptığı açıklamada: “Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı görevine getirilen Hemşerimiz Abdulkadir Uraloğlu’nu tebrik eder, başarılar dilerim. Ulaştırma ve Altyapı eski Bakanımız Adil Karaismailoğlu’na verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ederim” dedi. Gökhan GEDİKLİ açıklamasının devamında Karayolları teşkilatının bağrından yetişen, tecrübeli hemşerimiz Abdulkadir Uraloğlu’nun aldığı bayrağı..

Tarih : Okunma : 10 Defa Okundu... Yorum Yap

Gökhan GEDİKLİ, Abdulkadir Uraloğlu’nu tebrik etti

Türkiye Yol-İş Sendikası Genel Sekreteri Gökhan GEDİKLİ, yaptığı açıklamada: “Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı görevine getirilen Hemşerimiz Abdulkadir Uraloğlu’nu tebrik eder, başarılar dilerim. Ulaştırma ve Altyapı eski Bakanımız Adil Karaismailoğlu’na verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ederim” dedi.

Gökhan GEDİKLİ açıklamasının devamında Karayolları teşkilatının bağrından yetişen, tecrübeli hemşerimiz Abdulkadir Uraloğlu’nun aldığı bayrağı daha yukarılara taşıyacağından şüphemiz yoktur. Kendilerine tekrar hayırlı olsun dileklerimizi iletiyoruz. Ulaştırma ve Altyapı Bakanımızın yöremizden olması da ayrıca bizi sevindirmiştir dedi.
Haber: Arif AZA

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş