GÖKDUMAN; BAŞARILI ÖĞRENCİLERE ÖDÜLLERİNİ TAKDİM ETTİ

GÖKDUMAN; BAŞARILI ÖĞRENCİLERE ÖDÜLLERİNİ TAKDİM ETTİ Rize Emniyet İl Müdürü Nurettin GÖKDUMAN; Siberay Projesi Faaliyetleri kapsamında, “Siber Zorbalıkla Mücadele Konulu En Güzel 23 Nisan Mesajları” yarışmasında dereceye girip başarılı olan 3 öğrenciyi öğretmenleriyle birlikte makamında misafir etti. Başarılı öğrencilerin kazanmış oldukları ödülleri kendilerine taktim etti. Öğrenciler aileleriyle birlikte kendilerini makamında kabul eden, Rize İl Emniyet..

Tarih : Okunma : 45 Defa Okundu... Yorum Yap

GÖKDUMAN; BAŞARILI ÖĞRENCİLERE ÖDÜLLERİNİ TAKDİM ETTİ

Rize Emniyet İl Müdürü Nurettin GÖKDUMAN; Siberay Projesi Faaliyetleri kapsamında, “Siber Zorbalıkla Mücadele Konulu En Güzel 23 Nisan Mesajları” yarışmasında dereceye girip başarılı olan 3 öğrenciyi öğretmenleriyle birlikte makamında misafir etti. Başarılı öğrencilerin kazanmış oldukları ödülleri kendilerine taktim etti. Öğrenciler aileleriyle birlikte kendilerini makamında kabul eden, Rize İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman’ın kendilerine göstermiş olduğu çok sıcak ilgi ve misafirperverlikten dolayı ailece teşekkür ettiler.

HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI

Emniyet Genel Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde yürütülen SİBERAY Projesi faaliyetleri çerçevesinde, sosyal medya platformları üzerinden 06-14 yaş grubu çocuklar için düzenlenen Türkiye geneli 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı yarışmalarından; “Siber Zorbalıkla Mücadele Konulu En Güzel 23 Nisan Mesajları” isimli yarışmada 3. olan Yaren MERCAN, 4. olan Deren Su DEMİREL ile “2021 Yunus Emre Yılı Kapsamında Siber Dünyada Duru Türkçe” isimli yarışmada 4. olan Fatma AKSOY isimli öğrencilerin aileleri ve öğretmenleri, Rize İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman’ın makamındaki misafirliğin ardından, başarılı öğrencilerin yarışmada elde ettikleri başarı neticesinde kazanmış oldukları ödülleri İl Müdürü Gökduman tarafından kendilerine takdim edildi.

İlk yorumu siz yazın