GENEL MÜDÜR ALİM; 2021 YILI YAŞ ÇAY KAMPANYASINA HAZIRIZ

GENEL MÜDÜR ALİM; 2021 YILI YAŞ ÇAY KAMPANYASINA HAZIRIZ Çaykur YK Başkanı ve Genel Müdürü Yusuf Ziya ALİM, “Geçen yıl ki çay sezonunun hemen ardından hiç ara veremeden tüm fabrikalarımızda başlattığımız 2021 yılı yaş çay kampanyası hazırlıklarımızı önceliklerine göre, bakım, onarım, demontaj, yenileme, temizlik gibi temel alanlarda kademeli olarak çalışanlarımızı tamamlamış bulunmaktayız. Bu yıl ki..

Tarih : Okunma : 126 Defa Okundu... Yorum Yap

GENEL MÜDÜR ALİM; 2021 YILI YAŞ ÇAY KAMPANYASINA HAZIRIZ

Çaykur YK Başkanı ve Genel Müdürü Yusuf Ziya ALİM, “Geçen yıl ki çay sezonunun hemen ardından hiç ara veremeden tüm fabrikalarımızda başlattığımız 2021 yılı yaş çay kampanyası hazırlıklarımızı önceliklerine göre, bakım, onarım, demontaj, yenileme, temizlik gibi temel alanlarda kademeli olarak çalışanlarımızı tamamlamış bulunmaktayız. Bu yıl ki kampanya hazırlıklarımızı geçen yıl olduğu gibi dünya genelinde ve ülkemizde de etkisini sürdürmeye devam eden koronavirüs salgını, kural, kaide ve önemlerini tavizsiz uygulayarak çalışmalarımızı yürüttük ve bu kapsamda yürütmeye devam ediyoruz. Kurum olarak, İçişleri Bakanlığımız tarafından açıklanan ve 29 04.2021 tarihinde başlayan ülke genelinde sokağa çıkma kısıtlaması kapsamında yayımlanan genelgeye istinaden, “Kamu Personeli Görev Bildirim Belgesi” kapsamında tam kapanma dönemini yaşadığımız bu süreç içerisinde temel öncelik olan yakın tarihte fabrikalarımızda başlayacak olan, üretim, imalat, tedarik ve lojistik gibi çalışmalarımızı görevli ve ilgili personelimizle birlikte mevcut tüm kuruluşlarımızda sürdürmeye devam ediyoruz. Ekibimizle birlikte, Rize, Trabzon, Artvin ve Giresun illerinde bulunan fabrikalarımızdaki çalışmaları yerinde inceleme çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. ” dedi.

Çaykur YK Başkanı ve Genel Müdürü Yusuf Ziya ALİM, “ Çay filizlerinin genel gelişimi ve mevsim şartlarının halen biraz soğuk, serin ve bazen hafif yağışlı geçmesi, özellikle orta ve yüksek kesimler için çayın erken hasat olgunluğuna gelmeyeceğini işaret etmektedir. Fakat ramazan ayını bitimiyle birlikte bölgemizdeki hava sıcaklarının günden güne artmaya başlayacağı gözlenmektedir. Bu da geçen yıl olduğu gibi, bu sezonda üreticilerimize; izdiham riski oluşmadan, kademeli bir çay hasadı, dolayısıyla daha rahat çay toplama ve satma imkânı sağlayacaktır. Son yılların en düşük çay stokuyla gireceğimiz yeni çay sezonunun; üreticilerimiz için rahat, huzurlu ve bereketli geçmesi beklentisi ve inancıyla; bütün üreticilerimizin, tüketicilerimizin ve çalışanlarımızın mübarek Ramazan bayramlarını tebrik ediyorum.” şeklinde konuştu. HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş