Gençlik ‘Meci’ ye omuz veriyor!

Gençlik ‘Meci’ ye omuz veriyor! İlyas GÜR Çin’in Vuhan kentinde başlayarak tüm Dünyayı tehdit etmeye devam eden ve Dünya Sağlık Örgütü tarafından pandemi olarak nitelendirilen Coronavirüs (Kovid-19) salgınından vatandaşları korumak ve salgının yayılmasını engellemek amacıyla önlemler alınmaya devam ediyor. Bu önlemler için Fındıklı belediyesi örnek bir karar alarak Fındıklı belediyesi, Fındıklı Gençlik Meclisi ve Esnaf..

Tarih : Okunma : 25 Defa Okundu... Yorum Yap

Gençlik ‘Meci’ ye omuz veriyor!

İlyas GÜR

Çin’in Vuhan kentinde başlayarak tüm Dünyayı tehdit etmeye devam eden ve Dünya Sağlık Örgütü tarafından pandemi olarak nitelendirilen Coronavirüs (Kovid-19) salgınından vatandaşları korumak ve salgının yayılmasını engellemek amacıyla önlemler alınmaya devam ediyor.

Bu önlemler için Fındıklı belediyesi örnek bir karar alarak Fındıklı belediyesi, Fındıklı Gençlik Meclisi ve Esnaf odaları işbirliği ile oluşturulan bir komite 65 yaş üstü, engelli ve hamile bulunan evlere market ve manav alış verişini yapıyor.

Konuyla ilgili Fındıklı Belediye başkanı Ercüment Şahin Çervatoğlu, “Fındıklı Gençlik Meclisi, Fındıklı Belediyesi ve Esnaf Odası işbirliğiyle tedbir amaçlı evden çıkmaması gereken 65 yaş üstü, engelli ve hamile bulunan evlere market ve manav alışverişini ulaştıracak. Panik değil, sağduyulu ve tedbirli olalım. Acil ihtiyaçlarımız dışında bir süre evden çıkmayalım. Evde kalalım, köyde kalalım. Bu amaçla vatandaşlarımıza oluşturduğumuz gençlerle vatandaşımızın hizmetine sunacağız” dedi

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş