GENÇ KIZLAR KAYSERİ YOLUNDA

GENÇ KIZLAR KAYSERİ YOLUNDA Trabzon’da oynanan Türkiye şampiyonası 1. Kademe grup maçlarında Grup 1. Olan Rize belediye Bayan Genç kızlar Şimdide Türkiye şampiyonası 2.gurup maçlarını oynamak için Bayramdan sonra Kayseri ye gidecekler Kayseri gurubunda 5 takım mücadele edecektir. Türkiye şampiyonasında Türkiye genelinde 20 takım mücadele edecektir.  Kayseri deki mücadelede iki takım bir üst gruba çıkacaktır…

Tarih : Okunma : 16 Defa Okundu... Yorum Yap

GENÇ KIZLAR KAYSERİ YOLUNDA

Trabzon’da oynanan Türkiye şampiyonası 1. Kademe grup maçlarında Grup 1. Olan Rize belediye Bayan Genç kızlar Şimdide Türkiye şampiyonası 2.gurup maçlarını oynamak için Bayramdan sonra Kayseri ye gidecekler Kayseri gurubunda 5 takım mücadele edecektir. Türkiye şampiyonasında Türkiye genelinde 20 takım mücadele edecektir.  Kayseri deki mücadelede iki takım bir üst gruba çıkacaktır. 4 grupta karşılaşan takımlar, müsabakalardan sonra 8 takım yollarına devam edecektir.

Kayseri deplasmanına gidecek olan Rize Belediye Genç kızlar takımına antremanda Rize Amatör futbolcular derneği Başkanı Ömer Yılmaz takıma çiçek takdim etti.

Ömer Yılmaz ile birlikte Rize Amatörünün duayeni, emektarı Şair Kemal Köse ve Rize Futbol saha komiserler derneği yönetim kurulu üyesi İlyas Yılmazda hazır bulundu. Dernek başkanı Ömer Yılmaz, kısaca sizleri yakından takip ediyoruz sizlerden gurur duyuyoruz Kayseri deplasmanında başarılar dilerim dedi.

Rize belediye spor Koordinatörü ve bayan takım antrenörü İdris Ocak: Takım için iyi gidene kadar çalışmalara devam edeceğiz kondisyonumuzu daha çok artırmaya çalışacağız. 4 kız futbolcum bir alt gruba Erzurum da kız futbol köyüne gidecekler. Orada Milli takım hocaları nezdinde çalışmalara devam edeceklerdir. Bun konuda bizlere desteklerini esirgemeyen her zaman yanımızda olan Rize Belediye Başkanımız Sayın Proföser Dr. Reşat Kasap a teşekkürlerimizi sunarım. Dedi

HABER- FOTO NECATİ DİLİ

6 (2)6 (1)4 (2)4 (1)2 (2)7

İlk yorumu siz yazın