GENÇ FUTBOLCU DUA VE GÖZ YAŞLARIYLA DEFNEDİLDİ

GENÇ FUTBOLCU DUA VE GÖZ YAŞLARIYLA DEFNEDİLDİ Geçirmiş olduğu trafik kazası sonucu hayatının baharında vefat eden, Rize spor camiası tarafından çok sevilen, Çaykurspor ve Kalkanderespor’lu eski futbolcu Tuncer Çolak (24) dua ve göz yaşlarıyla defnedildi. Kalkandere Merkez camisinde, Cuma namazı sonrası binlerce kişinin katıldığı cenaze namazının ardından, ilçedeki aile mezarlığında toprağa verildi. Binlerce kişinin katıldığı..

Tarih : Okunma : 11 Defa Okundu... Yorum Yap

GENÇ FUTBOLCU DUA VE GÖZ YAŞLARIYLA DEFNEDİLDİ

Geçirmiş olduğu trafik kazası sonucu hayatının baharında vefat eden, Rize spor camiası tarafından çok sevilen, Çaykurspor ve Kalkanderespor’lu eski futbolcu Tuncer Çolak (24) dua ve göz yaşlarıyla defnedildi.

Kalkandere Merkez camisinde, Cuma namazı sonrası binlerce kişinin katıldığı cenaze namazının ardından, ilçedeki aile mezarlığında toprağa verildi.

Binlerce kişinin katıldığı cenaze namazı da Tuncer Çolak’ın elim bir trafik kazası sonucu hayatının baharında vefatı Kalkandere ve Rize’de büyük üzüntüye neden oldu.

Kalkandere Eski Belediye Başkanı Nihat Çolak’ın yakın akrabası olan ve ilçede çok sevilen genç futbolcunun cenaze namazına, Kalkandere Kaymakamı Abdil Koç, Rize Belediye Eski Başkanı Halil Bakırcı, Rize Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Soba, Kalkadere Emniyet Amiri Selim Çakır, Kalkandere Eski Belediye Başkanı Nihat Çolak, İyidere Belediye Başkanı Ahmet Mete, Ak Parti Kalkandere İlçe Başkanı Hasan Ayyıldız, Çaykur Pazarlama Daire Başkanı Talip Mutlu, Çaykurspor Kulübü Genel Kaptanı Mahir Biberoğlu, Ç. Rizespor Eski Teknik Direktörü Zafer Kanburoğlu, Çaykurspor Kulübü Müdürü B.Ali Kavalcı, Tüfad Başkanı Bilal Karafazlı, Rize ASKF Başkanı Gafur Bayrak, İstanbul Maltepe Rizeliler Derneği Başkanı Hüseyin Kavalcı, Rize Eski İl Hakem Kurulu Başkanı Memiş Sancaktutan, Rize Amatör Futbolcular Derneği Başkanı Ömer Yılmaz, Kalkanderespor Eski Antrenörü Menderes Eyüpoğlu, Rize Yeşilayçay Yurtkur Müdürü Ensar Mutlu, Öz Gıda İş Rize Teşkilat Başkan Yardımcısı Sultan Karadağ, Çaykurspor Kulübü Futbol antrenörleri, Rizeli ve Kalkandere’li çok sayıda iş adamı, Rize ve İlçelerinde görev yapan onlarca spor kulübün, başkan ve yönetim kurulu üyeleri, Antrenörler, Rize ve İlçelerin spor kulüplerinin yüzlerce futbolcuları, STK ve çeşitli siyası partilerin başkan ve temsilcileri ve binlerce Rize ve Kalkandereli vatandaşlar katıldılar. Haber: Bayram Ali Kavalcı

İlk yorumu siz yazın