GELECEK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI VE PARTİ SÖZCÜSÜ SELİM TEMURCU İKİZDERE’DE

GELECEK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI VE PARTİ SÖZCÜSÜ SELİM TEMURCU İKİZDERE’DE -GP GENEL BAŞKANI AHMET DAVUTOĞLU TELEFONLA TAŞOCAĞINA TEPKİ GÖSTEREN KÖYLÜLERLE GÖRÜŞEREK’ HAKLI MÜCADELENİZİ DESTEKLİYORUM’DEDİ İSMET KÖSOĞLU İKİZDERE-Taşocağına tepki gösteren köylülerin 29.gününde Gelecek Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu telefonla katılarak ‘haklı mücadelenizde yanınızdayım’ dedi. İkizdere Gürdere Köyünde İşkencedere Vadisinde yapılmak istenen Taşocağına 29 gündür tepki..

Tarih : Okunma : 103 Defa Okundu... Yorum Yap

GELECEK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI VE PARTİ SÖZCÜSÜ SELİM TEMURCU İKİZDERE’DE

-GP GENEL BAŞKANI AHMET DAVUTOĞLU TELEFONLA TAŞOCAĞINA TEPKİ GÖSTEREN KÖYLÜLERLE GÖRÜŞEREK’ HAKLI MÜCADELENİZİ DESTEKLİYORUM’DEDİ

İSMET KÖSOĞLU

İKİZDERE-Taşocağına tepki gösteren köylülerin 29.gününde Gelecek Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu telefonla katılarak ‘haklı mücadelenizde yanınızdayım’ dedi.

İkizdere Gürdere Köyünde İşkencedere Vadisinde yapılmak istenen Taşocağına 29 gündür tepki gösteren yöre insanına bir destekte Gelecek Parti Genel Başkanı eski başbakan Ahmet Davutoğlu’ndan geldi. Gelecek Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Selim Temurcu ve beraberinde partililerin Vadide tepki gösteren yöre halkına destek amacıyla ilçeye geldi. Telefonla yöre halkına destek amacıyla katılarak bir konuşma yapan Genel Başkan Ahmet Davutoğlu şunları söyledi ’bu bayram gününde çok haklı mücadelenizi destekliyorum. Milletin iradesine müdahale edecek hiçbir güç yoktur. Sizin yanınızdayız. Haftalardır İkizdere’de çok haklı bir şekilde yürüttüğünüz mücadeleyi destekliyorum. Haklı mücadelenizde ülkeyi yönetenler çok küçük rantlar içinde oluyor. Mücadele içinde her zaman yanınızda olacağız. Verdiğiniz mücadeleyi destekliyoruz, emek veren katkıda bulunan herkese selamlarımı gönderiyorum. Her zaman yanınızdayız. Değerli İkizderelilere köylülere selamlarımı iletiyorum ’dedi.

Genel Başkan Yardımcısı ve Parti sözcüsü Selim Temurcu taşocağına tepki gösteren yöre insanı ile tepki toplantılarının yapıldığı alanda bir araya gelerek sohbet etti. Parti sözcüsü Selim Temurcu’15 Temmuzda Tayyip beyin önüne arkadaşlarımla birlikte göğsümüzü siper etmiş birisiyiz. Kişisel olarak kimseye düşmanlığımız yok. Ama topraklarını savunan insanlara hain çete diyen insanlarla bir arada olamayız. Bu işin medya tarafından daha iyi bilinmesini istiyoruz. Askerle millet karşı karşıya getirildi. Rizeli olarak utanıyorum. Bu yörenin çocukları buraya daha çok gelmesi lazım. Burada annelerimize terörist muamelesi yapılması yakışık olmadı. Ağaca çıkıp ağacında nöbet tutan insana terörist muamelesi yapamazsınız. Ülkeyi yöneten Cumhurbaşkanımız dedi ki biz İstanbul’a ihanet ettik ama Rizeli Rize’ye ihanet ettirmez. Doğayı tabiatı korumak için sürekli sizinle olacağız. Haklı olan davanızda başta Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu olmak üzere sesimizi kamuoyuna duyurmak için yanınızdayız. Biz parti olarak bakış olarak bu doğayı korumalıyız. Bu insanlar malum yapıya destek vermiş. Birilerinin sanki İkizdere’de teröristler var diye konuşmaları dikkatimi çekiyor. Arılarımız çaylıklarımız yok olacak diyen köylülerimiz sesini dinledi. Sizin yanınızdayız.

Bayrağa küfür eden burada konuşamaz

Bu doğa bize geçmişten mirastır Bu insanlar dinlenmeden burada çalışma yapılması doğru olmamıştır. Birilerinin orada teröristler var diye kamuoyu yapması zoruma gidiyor. Buraya gelip şu bayrağa küfür eden adamlar burada konuşamaz. Buraya gelip te buradan bir Gezi kimse çıkartmasın. Rize’nin çocukları gelsin sıkıntı yok dışarıdan gelenler olduğu iddiası var’dedi.

Genel Başkanın programında İDEF Genel Başkanı Ziya Yıldırım, İDEF Avukatı Yakup Okumuşoğlu’da hazır bulundu. Davutoğlu telefonla konuşurken jandarma aracından sık sık siren sesi çalınması tepki çekti

İlk yorumu siz yazın