GELECEĞE NEFES İÇİN, YENİ YUSUFELİ’NE YÜZLERCE ZEYTİN VE NAR AĞACI

GELECEĞE NEFES İÇİN, YENİ YUSUFELİ’NE YÜZLERCE ZEYTİN VE NAR AĞACI Türkiye ‘Geleceğe Nefes’ seferberliğinde 11 Kasım 2019’da (bugün) 81 ilde 2023 noktada 11 milyon fidan dikildi. Cumhurbaşkanımız sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde gelecek nesillere daha yeşil bir Türkiye bırakmak için başlatılan proje bugün 81 ilde 2023 noktada 11 milyon fidan dikimiyle başladı. Haber: Bayram Ali..

Tarih : Okunma : 33 Defa Okundu... Yorum Yap

GELECEĞE NEFES İÇİN, YENİ YUSUFELİ’NE YÜZLERCE ZEYTİN VE NAR AĞACI

Türkiye ‘Geleceğe Nefes’ seferberliğinde 11 Kasım 2019’da (bugün) 81 ilde 2023 noktada 11 milyon fidan dikildi. Cumhurbaşkanımız sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde gelecek nesillere daha yeşil bir Türkiye bırakmak için başlatılan proje bugün 81 ilde 2023 noktada 11 milyon fidan dikimiyle başladı.

Haber: Bayram Ali Kavalcı

Tarım ve Orman Bakanlığı koordinasyonunda başlatılan “Geleceğe Nefes” seferberliği çerçevesinde Yusufeli yeni yerleşim yerinde fidan dikim yapıldı. Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp Aytekin, “Geleceğe Nefes Fidan Dikim Seferberliği kapsamında biz de fidanımızı dikmek için Yusufeli yeni yerleşim yerinde vatandaşlarımızla birlikteydik. Yeni vatan inşamızda daha yeşil yarınlar için bizde fidanlarımızı toprağa kavuşturduk. Amacımız evlatlarımıza daha yeşil bir vatan bırakmak ve geleceğe nefes olmaktır.” dedi. 11 Milyon Fidan Dikim etkinliğinde Yusufeli yeni yerleşim yerinde ikinin beş yüz zeytin ve nar ağacı toprakla buluşturuldu. Etkinliğe Yusufeli Kaymakamı Ömer Faruk Özdemir, Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp Aytekin, kurum amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş