GAZİLER GÜNÜ İKİZDEREDE KUTLANDI

GAZİLER GÜNÜ İKİZDEREDE KUTLANDI İSMET KÖSOĞLU İKİZDERE-19 Eylül “Gaziler Günü” İkizdere ilçesinde kutlandı. Yağmur dolayısıyla Kaymakamlık giriş salonunda yapılan törende günün anlam ve Gaziliğin önemi anlatıldı. Hükümet Konağındaki anma programı Atatürk Anıtı’na çelenk koyma ile başladı. Çelenklerin konulmasından sonra saygı duruşunda bulunuldu. Ardından İstiklal Marşı eşliğinde göndere bayrak çekildi. Jandarma personelinin günün anlam ve önemini..

Tarih : Okunma : 35 Defa Okundu... Yorum Yap

GAZİLER GÜNÜ İKİZDEREDE KUTLANDI

İSMET KÖSOĞLU

İKİZDERE-19 Eylül “Gaziler Günü” İkizdere ilçesinde kutlandı. Yağmur dolayısıyla Kaymakamlık giriş salonunda yapılan törende günün anlam ve Gaziliğin önemi anlatıldı.

Hükümet Konağındaki anma programı Atatürk Anıtı’na çelenk koyma ile başladı. Çelenklerin konulmasından sonra saygı duruşunda bulunuldu. Ardından İstiklal Marşı eşliğinde göndere bayrak çekildi. Jandarma personelinin günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptıktan sonra tören sona erdi

Kaymakamlıktaki törene Kaymakam Cafer Kaymakçı, Belediye Başkanı Hakan Karagöz, MHP İkizdere İlçe Başkanı Abdulrezzak Uzun, İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Aksu, İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Emniyet Amiri ve Kurum Amirleri sosyal mesafeye uyarak katıldı.

Kaymakam Cafer Kaymakçı’nın Gaziler Günü mesajı

Aziz milletimiz şanlı zaferlerle tarihin akışını değiştirirken, ‘ölürsek şehit, kalırsak gazi oluruz’ düsturuyla büyük mücadeleler vermiş; bayrağını, vatanını ve istiklâlini canı pahasına korumuş; bizlere kahramanlıklarla dolu bir geçmiş emanet etmiştir.

Milletimiz 1071’de Anadolu’nun kapılarını açarken, Çanakkale ve İstiklâl Savaşlarında vatanına sahip çıkarken gazâ anlayışını tüm değerlerin üzerinde tutmuştur. Göğüslerini vatanlarının selameti için siper etmiş olan şehit ve gazilerimiz, milletimizin nezdinde en muteber mertebeye erişmişlerdir. Bu gazi milletin bir ferdi olmak, hepimiz için büyük onur ve gurur kaynağıdır.

Cennet vatanımız, bizlere şehitlerimizin ve gazilerimizin emanetidir. Gaziler Günü vesilesiyle, bu kutsal emanete kararlılıkla sahip çıkarak, kahraman gazilerimize ve aziz şehitlerimize layık olmak ve tüm gücümüzle ülkemizi en güçlü şekilde geleceğe taşımak için el birliğiyle çalışmak mecburiyetindeyiz, bu bizim asli görevimizdir. Vatanseverlikleri ve cesaretlerini örnek aldığımız gazilerimize, saygın kişiliklerine yaraşır yaşam koşulları sunmanın devlet ve millet olarak en büyük sorumluluğumuz olduğunun bilincindeyiz.

Bu düşüncelerle, bu toprakları bizlere vatan yapan tüm şehitlerimizi, gazilerimizi rahmetle, minnetle yâd ediyorum. Gaziler Günü’nü tebrik ediyor, tüm gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş