GAZETECİ İSMAİL SAYMAZ TAŞ OCAĞINDA HALKA DESTEK VERDİ

-GAZETECİ İSMAİL SAYMAZ TAŞ OCAĞINDA HALKA DESTEK VERDİ -TAŞ OCAĞINDAKİ DİRENİŞ 17 GÜNÜNDE İSMET KÖSOĞLU İKİZDERE- İkizdere Vadisinde yapılmak istenen taş ocağına tepki gösteren yöre insanı 17 gündür direnişini devam ettiriyor. 20 Nisan’da başlattıkları Taş Ocağına Hayır direnişine hemen her gün birkaç siyasetçinin destek veriyor. AKP Rize Milletvekillerinden Hayati Yazıcı ve Osman Aşkın Bak’ın bir..

Tarih : Okunma : 186 Defa Okundu... Yorum Yap

-GAZETECİ İSMAİL SAYMAZ TAŞ OCAĞINDA HALKA DESTEK VERDİ

-TAŞ OCAĞINDAKİ DİRENİŞ 17 GÜNÜNDE

İSMET KÖSOĞLU

İKİZDERE- İkizdere Vadisinde yapılmak istenen taş ocağına tepki gösteren yöre insanı 17 gündür direnişini devam ettiriyor.

20 Nisan’da başlattıkları Taş Ocağına Hayır direnişine hemen her gün birkaç siyasetçinin destek veriyor. AKP Rize Milletvekillerinden Hayati Yazıcı ve Osman Aşkın Bak’ın bir kez ziyaret ettiği köy sakinlerine en büyük destek muhalefet parti temsilcilerinden geldi. Bir gün önce İstanbul Bağısız Milletvekili Ümit Özdağ’ın ziyaret ettiği alanda daha sonra İYİ parti Trabzon ve Mersin Milletvekilleri Hüseyin Örs ile Hakan Sıdallı gelerek Taş Ocağına hayır diyen köylülere sahip çıktılar. Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs Bayram sonrası İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’inde İkizdere’ye gelerek direnişe devam eden kadınlara destek vereceğini açıkladı.

Taş Ocağı direnişinin 17.gündeki destek ziyaretçileri Artvin CHP Milletvekili İsmail Bayraktutan ve Gazeteci İsmail Saymaz oldu. Doğal güzelliği ile bozulmayan ender vadilerden olan İkizdere Vadisinin SİT alanı olduğu ve koruması gerekliğini söyleyen Bayraktutan ve Saymaz’bizler sizlerin yanındayız. İkizdere 3.taş ocağını kaldıramaz. Her şey para olamaz. Lojistik için denize doldurulacak başka taşlar bulunur. Alternatif ocaklar var ve buralardan taş alınmalı’dediler.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş