Galip Koç: Saat KısıtlamasI Bakkalları Kapsamıyor

Galip Koç: Saat KısıtlamasI Bakkalları Kapsamıyor Covid-19 tedbirleri nedeniyle valiliklere gönderilen yeni genelgede market ve süpermarketler de dahil olmak üzere alışveriş yapılan marketler geçici olarak saat 09:00’da açılacak 21:00’da kapanacak. Doğancan İLEK’in Haberi Bakkalar Bu Genelgenin Dışında Covid-19 (KoronaVirüs) tedbirleri nedediyle süper marketler ve market zicilerinin 09:00’da açılıp 21:00’da kapanması genelgesi Bakkalları kapsamıyor. Konuyla ilgili..

Tarih : Okunma : 23 Defa Okundu... Yorum Yap

Galip Koç: Saat KısıtlamasI Bakkalları Kapsamıyor

Covid-19 tedbirleri nedeniyle valiliklere gönderilen yeni genelgede market ve süpermarketler de dahil olmak üzere alışveriş yapılan marketler geçici olarak saat 09:00’da açılacak 21:00’da kapanacak.

Doğancan İLEK’in Haberi

Bakkalar Bu Genelgenin Dışında

Covid-19 (KoronaVirüs) tedbirleri nedediyle süper marketler ve market zicilerinin 09:00’da açılıp 21:00’da kapanması genelgesi Bakkalları kapsamıyor.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Rize Bakkalar ve Bayiler Odası Başkanı Galip Koç ” Korona virusu ile ilgili market saatlerinde kısıtlama meydana getirilmişti sabah 9.00 ile aksam 21.00 arası zincir marketler ve yerel zincir marketler bu saat kısıtlaması kapsamına dahil Federasyonumuz , tesk başkanlığınca ve Tc. İçişleri Bakanlığımızca yapılan çalışmalar neticesinde üye esnaflarımız bakkal,büfe,bayi,kuruyemiş ve şarküteri lerimiz bu genelge kapsamı dışındadır. Üyelerimiz bakkal amcalarımız çalışma saatlerine eskisi gibi devam edebilecekler bakkallarımızda fazla yoğunluk yaşanmadığından boyle bir çalışma yapılmıştır biz rize bakkallar ve bayiler odası olarak ilaçlama firması ile indirim anlaşması yaparak zaten uyelerimizin isletmelerinin ilaclamasını yaptirdik” dedi.

Bakkallar Dışarıdaki Sebze ve Meyvelerini Poşetlesin

Dışarda bulunan sebze ve Meyvelerinden Poşetlenmesi gerektiğine değinen Koç ” Dışarda bulunan sebze meyve reyonlarındaki ürunleri poşetleyerek müsteri ile temasını önlemek amacı bir takım calışmamız oldu ve musterilerimiz hosnut oldu Tarım Bakanlığımızın uyarılarını dikkate aldık birçok zincir magaza sebze meyveyi posetlemedi ancak bakkallarimiz sebze meyveyi posetledi. İşletme sahipleri işletmelerini ilaclatti.” şeklinde konuştu.

İlk yorumu siz yazın