FUTBOL SAHA KOMİSERLERİ YENİ KIYAFETLERİ İLE LİGE HAZIR

FUTBOL SAHA KOMİSERLERİ YENİ KIYAFETLERİ İLE LİGE HAZIR Türkiye Futbol Saha komiserleri ligin İkinci yarılarının başlaması ile birlikte kıyafet değişikliği ile lacivert takım elbise ile görev yapacaklar. Türkiye Futbol Saha Komiserleri Derneği Genel Başkanı Hüseyin Doğan, mevcut olarak giyilen gri pantolon, lacivert kıyafetlerdeki renk standardının oluşmaması nedeniyle, yönetim kurulunun girişimleri ile futbol federasyonunun izni ile..

Tarih : Okunma : 132 Defa Okundu... Yorum Yap

FUTBOL SAHA KOMİSERLERİ YENİ KIYAFETLERİ İLE LİGE HAZIR
Türkiye Futbol Saha komiserleri ligin İkinci yarılarının başlaması ile birlikte kıyafet değişikliği ile lacivert takım elbise ile görev yapacaklar.
Türkiye Futbol Saha Komiserleri Derneği Genel Başkanı Hüseyin Doğan, mevcut olarak giyilen gri pantolon, lacivert kıyafetlerdeki renk standardının oluşmaması nedeniyle, yönetim kurulunun girişimleri ile futbol federasyonunun izni ile başarılı çalışmalarına bir yenisine ekleyerek bir ilke daha imza attılar.
Futbol Liglerin ikinci yarısında Türkiye çapındaki 1500 futbol saha komiserleri gerek amatör maçlarında ve Profesyonel tüm liglerde müsabakalarda aynı anda yeni kıyafetleri lacivert takım elbise ve aynı kravatlarla görev yapacaklar.
Türkiye futbol Saha komiserler derneği Genel Başkanı Hüseyin Doğanın üstün gayretiyle Türkiye genelinde yapmış olduğu çalışmayla Altın yıldız firmasından siparişler temin edilerek, 70’ e yakın Türkiye futbol saha Komiserleri Derneği şimdi ikinci yarıya hazır vaziyette aynı anda görev yapacakları günü beklemektedirler.
Genel Başkan Hüseyin Doğan: yapmış olduğumuz çalışmalara bir yenisini daha ekledik bundan gururluyuz ileriye yönelik projelerimiz vardır. Bunlarıda hayata geçireceğiz dedi.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş