Fındıklı’da Korona Tedbirleri

Fındıklı’da Korona Tedbirleri İlyas GÜR Rize’nin Fındıklı ilçesinde korona virüsüne karşı bir dizi önlem alındı. Konuyla ilgili Fındıklı Belediye Başkanı Ercüment Şahin Çervatoğlu, halkın sağlığını koruma adına belediye ile Kaymakamlıkla koordineli olarak korona virüsüne karşı bir dizi önlem aldıklarını açıkladı. Belediye Başkanı Ercüment Şahin Çervatoğlu, “ Kaymakamlık ve belediyemizce Koronavirüs riskine karşı oluşturulan komite virüs..

Tarih : Okunma : 35 Defa Okundu... Yorum Yap

Fındıklı’da Korona Tedbirleri

İlyas GÜR

Rize’nin Fındıklı ilçesinde korona virüsüne karşı bir dizi önlem alındı. Konuyla ilgili Fındıklı Belediye Başkanı Ercüment Şahin Çervatoğlu, halkın sağlığını koruma adına belediye ile Kaymakamlıkla koordineli olarak korona virüsüne karşı bir dizi önlem aldıklarını açıkladı.

Belediye Başkanı Ercüment Şahin Çervatoğlu, “ Kaymakamlık ve belediyemizce Koronavirüs riskine karşı oluşturulan komite virüs yayılma riskine karşı ilçemizde alınacak tedbirlerle ilgili toplantı gerçekleştirdi. İlçemizde ileri bir tarihe kadar tüm toplu etkinlikler iptal edildi. Vatandaşlarımızın yoğunlukla kullandığı bölgelerde dezenfekte çalışması yürütülecek. Belediyemiz sosyal tesisleri ileri bir tarihe kadar kapalı olacak. İleri bir tarihe kadar Perşembe günleri pazar açılmayacak. Virüsten korunmak kişisel sorumluluklarımızı yerine getirmekle başlar. Birbirimizi korumak görevimiz. Panik değil, sağduyulu ve tedbirli olalım” dedi…

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş