Fındıklı: “Bu Sefer Tamam” Dedi

Fındıklı: “Bu Sefer Tamam” Dedi Fındıklı’da CHP mitingine yoğun ilgi… Cumhuriyet Halk Partisi Fındıklı İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen mitingde Fındıklılılar, “Bu Sefer Tamam” dedi. Cumhuriyet Halk Partisi Fındıklı İlçe Örgütü tarafından düzenlenen Yaşanacak Bir Türkiye için Fındıklı Mitingi yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Mitinge Milletvekli Adayları Kenan Bıyık ve Tahsin Ocaklı ile birlikte Ardeşen, Pazar, Hemşin,..

Tarih : Okunma : 15 Defa Okundu... Yorum Yap

Fındıklı: “Bu Sefer Tamam” Dedi

Fındıklı’da CHP mitingine yoğun ilgi…

Cumhuriyet Halk Partisi Fındıklı İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen mitingde Fındıklılılar, “Bu Sefer Tamam” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Fındıklı İlçe Örgütü tarafından düzenlenen Yaşanacak Bir Türkiye için Fındıklı Mitingi yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Mitinge Milletvekli Adayları Kenan Bıyık ve Tahsin Ocaklı ile birlikte Ardeşen, Pazar, Hemşin, Güneysu İlçe Başkanları ve 1000’e yakın Fındıklılı katıldı.

Saat 13.00’te başlayan Mitingde ilk önce İlçe Başkanı M.Oktay Büyüklü söz aldı. Büyüklü’nün ardından Tahsin Ocaklı ve Kenan Bıyık konuşmalarını yaptılar.

Milletvekili adayları konuşmalarını vatandaşların yoğun sevgi gösterileri ile tamamladı.

Çay sezonu olmasına rağmen mitinge katılımın yüksek olması, “Bu sefer tamam” sözünün gerçekleştiğinin bir göstergesi olarak değerlendirildi.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş