ERZURUM JANDARMA BÖLGE KOMUTANI TÜMGENERAL AHMET HACIOĞLU’DAN ZÜMRÜT RİZEYE ZİYARET

ERZURUM JANDARMA BÖLGE KOMUTANI TÜMGENERAL AHMET HACIOĞLU’DAN ZÜMRÜT RİZEYE ZİYARET -ARDEŞENLİ HEMŞERİMİZ TÜMGENERAL HACIOĞLU BURSA’DAN ERZURUM’A ATANMIŞTI. LOGO Ziyaret resmi-Faik Bakoğlu’nda Erzurum Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Ahmet Hacıoğlu Gazetemiz Zümrüt Rize’ye ziyarette bulundu. Jandarma teşkilatının çok sevilen başarılı komutanlarından Ardeşen’li hemşerimiz Tümgeneral Ahmet Hacıoğlu gazetemizin Atatürk caddesindeki merkez idari bürosuna gelerek Rize Gazeteciler Derneği Başkanı..

Tarih : Okunma : 76 Defa Okundu... Yorum Yap

ERZURUM JANDARMA BÖLGE KOMUTANI TÜMGENERAL AHMET HACIOĞLU’DAN ZÜMRÜT RİZEYE ZİYARET

-ARDEŞENLİ HEMŞERİMİZ TÜMGENERAL HACIOĞLU BURSA’DAN ERZURUM’A ATANMIŞTI.

LOGO Ziyaret resmi-Faik Bakoğlu’nda

Erzurum Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Ahmet Hacıoğlu Gazetemiz Zümrüt Rize’ye ziyarette bulundu.

Jandarma teşkilatının çok sevilen başarılı komutanlarından Ardeşen’li hemşerimiz Tümgeneral Ahmet Hacıoğlu gazetemizin Atatürk caddesindeki merkez idari bürosuna gelerek Rize Gazeteciler Derneği Başkanı ve Zümrüt Gazetesinin Genel Yayın Yönetmeni Faik Bakoğlu ve Başyazarımız İsmet Kösoğlu ile sohbet ederek çeşitli konular konusunda fikir alışverişinde bulundular.

Feto terör örgütüne karşı verdiği mücadelesiyle tanınan hemşerimiz Tümgeneral Ahmet Hocaoğlu son atamalarda Bursa’dan Erzurum Jandarma Bölge Komutanlığına atanmıştı.

Eski Fenerbahçeli futbolcu Murat Hacıoğlu’nun amcası ve yerel basın dostu olan Jandarma Tümgeneral Ahmet Hocaoğlu Rize gündemini de yıllardır Zümrüt Gazetesiyle takip ettiğini söyledi. Rize’deki dost ve arkadaşlarını ziyaret eden Tümgeneral Ahmet Hacıoğlu dün Rize’den ayrılarak Erzurum’a hareket etti. Tümgeneral Hacıoğlu’nu tebrik eder görevinde başarılar diliyoruz.

Tümgeneral Ahmet Hacıoğlu ziyaret anısına Jandarma Bölge Komutanlığının plaket ve şiltlerini Faik Bakoğlu ve İsmet Kösoğlu’na takdim etti.

ÖMER YILMAZ-ZÜMRÜT RİZE

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş