Erdoğan: “Bekamızı İlgilendiren Meselelerde ‘Türkiye İttifakı’ Olarak Hareket Etmeliyiz”

Ankara (CUHA) – Cumhurbaşkanı Erdoğan,, “Ülkemizin bekasını ilgilendiren meselelerde, siyasi görüş ayrılıklarımızı bir tarafa koyarak, 82 milyon hep birlikte ‘Türkiye İttifakı’ olarak hareket etmeliyiz” dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Memur-Sen Genel Merkez yeni hizmet binası açılışını yaparak, “İşin Geleceği; Tehditler ve Fırsatlar” Konferansı’na katıldı. Türkiye’nin son yıllarda uluslararası boyutu da olan çok yönlü bir karalama..

Tarih : Okunma : 13 Defa Okundu... Yorum Yap

Ankara (CUHA) – Cumhurbaşkanı Erdoğan,, “Ülkemizin bekasını ilgilendiren meselelerde, siyasi görüş ayrılıklarımızı bir tarafa koyarak, 82 milyon hep birlikte ‘Türkiye İttifakı’ olarak hareket etmeliyiz” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Memur-Sen Genel Merkez yeni hizmet binası açılışını yaparak, “İşin Geleceği; Tehditler ve Fırsatlar” Konferansı’na katıldı. Türkiye’nin son yıllarda uluslararası boyutu da olan çok yönlü bir karalama kampanyasına maruz kaldığını dile getiren Erdoğan, “Suriye, Filistin, Yemen, Mısır meselelerindeki ilkeli duruşumuz yanında, yükselen İslam düşmanlığı konusundaki duyarlılığımızın, ülkemiz aleyhine yürütülen bu kampanyanın asıl sebebi olduğunun farkındayız. Küresel adaletsizlikler konusunda sesimizi yükselttikçe, saldırıların da dozu artıyor” diye konuştu.

“SEÇİMLER, DEMOKRASİ ŞÖLENİ HAVASIYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ”

31 Mart tarihinde Türkiye’nin, bir seçim maratonunu başarıyla tamamladığını ifade eden Erdoğan, “Demokratik bir hukuk devleti olan Türkiye’de, 31 Mart Seçimleri demokrasi şöleni havasıyla gerçekleştirilmiştir. Elbette birtakım tartışmalar, birtakım görüş farklılıkları olmuştur. Ama bu durum, demokrasimizin bir kez daha başarıyla işlediği gerçeğinin teslimine engel değildir” açıklamasında bulundu.

Türkiye’nin önünde 4,5 yıllık kesintisiz bir icraat dönemi bulunduğunu söyleyen Erdoğan, şöyle devam etti:

“82 milyon olarak bu 4,5 yıllık dönemi en verimli şekilde değerlendirmemiz gerekiyor. Seçim tartışmalarını geride bırakarak ekonomi ve güvenlik başta olmak üzere asıl gündemimize odaklanmamız şarttır. Dönem kızgın demiri soğutma, kucaklaşma, birlik ve beraberliğimizi yeniden perçinleme dönemidir. Önümüzdeki 4,5 yıllık süreçte gayemiz, milletimizin refahını artırmak, güvenlik ve özgürlük dengesini koruyarak, devletimizin bekasına yönelik tehditleri bertaraf ederek Türkiye’yi 2023 hedeflerine ulaştırmaktır. Ülkemizin bekasını ilgilendiren meselelerde, siyasi görüş ayrılıklarımızı bir tarafa koyarak 82 milyon hep birlikte ‘Türkiye İttifakı’ olarak hareket etmeliyiz. Vatandaşlarına ve kardeşlerine güven veren bir Türkiye için hep beraber elimizi taşın altına koymalıyız. Gençlerimizin, memurlarımızın, işçi, çiftçi, sanayici ve esnaflarımızın sorunlarını çözmek ancak bu şekilde mümkün olacaktır.”

 

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş