Ercüment Şahin Çervatoğlu’dan Yeni skandal ?

Ercüment Şahin Çervatoğlu’dan Yeni skandal ? Başkan Yargılanma yapılmadan taraf olur mu ? Son günlerde çeşitli konularda sık sık gündeme gelen Fındıklı Belediye Başkanı Ercüment Şahin Cevratoğlu dun Fındıklı’da Sendika üyesi bir çalışan ile Belediye iş sendikası Başkanı Yaşar Kaspar arasında yaşanan tartışması konusunda basın açıklaması yaparak yeni bir skandala imza attı. Fındıklı belediye başkanı..

Tarih : Okunma : 61 Defa Okundu... Yorum Yap

Ercüment Şahin Çervatoğlu’dan Yeni skandal ?
Başkan Yargılanma yapılmadan taraf olur mu ?
Son günlerde çeşitli konularda sık sık gündeme gelen Fındıklı Belediye Başkanı Ercüment Şahin Cevratoğlu dun Fındıklı’da Sendika üyesi bir çalışan ile Belediye iş sendikası Başkanı Yaşar Kaspar arasında yaşanan tartışması konusunda basın açıklaması yaparak yeni bir skandala imza attı.
Fındıklı belediye başkanı fındıklı halkını tamamını siyasi parti gözetmeksizin koruması gerekirken bir çok konuda partili gibi tavır alıp uygulamalar sergileyerek Fındıklı halkının özgür , demokratik yapısına ve tabelasını temsil ettiği siyasi hareketine zarar vermektedir.

Saldırının yaşandığı sendika başkanı Kaspar “ işçinin yanıma gelip başkan için yaptığı olumsuz paylaşımlar yapıyorsun deyip saldırdı”
Olayda adi geçen işçi yurttaşımız ise “ toplu sözleşme neden imzalamadın” iddiaları ortadayken konun hiçbir muhatabı olmayan Ercüment Şahin Çervatoğlu’nun gerekli yargılanma yapılmadan taraf olarak basın açıklaması yapması tarafsızlığına gölge düşürmüştür. Aynı zamanda seçin sürecinde partisine ’de zarar vermektedir.

Atatürkçülüğe yakıştı mı ?
Daha önceden de sık sık tartışılan kuran kursu konusunda haklı olduğu bir davada kuran kursu öğrencileri hukuksal olarak yer işgaliye yapmış olsa dahi kış şartlarında çıkartılmak istenmesi ve temel ihtiyaç olan suyu kesmesi i ile haklılığını kaybederek yöremiz ve çağımıza uygun olmayan uygulama yapmıştır.
Yine partisine zarar vermiştir.
Görüşlerin ve yaşam tarzların özgürlüğünü savunan 67 çeşit etnik gurubu bir ve kardeş yaparak Türkiye cumhuriyetini kuran Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu siyasi parti Cumhuriyet Halk Partisi’nin Rize gibi önemli bir ilinin önemli bir ilçesi Fındıklı belediye başkanına uygun düşmeyecek uygulamaları ile tepki çekmişti.
Bu uygulamaları ile partili partisiz bütün Cumhuriyet kenti olan Rize’yi üzmektedir.

İlk yorumu siz yazın