Engelli Olmak Öğrenmeye ve Üretmeye Engel Değildir

Engelli Olmak Öğrenmeye ve Üretmeye Engel Değildir 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Sosyal Hizmet Topluluğu il Zehra Usta Özel Eğitim Uygulama Merkezi tarafından ortaklaşa olarak sergi düzenlendi. Zehra Usta Özel Eğitim Uygulama Merkezinde eğitim gören öğrenciler yıl boyunca yapmış oldukları ürünleri ‘Engelli Olmak Öğrenmeye ve Üretmeye Engel Değildir’ sloganı altında..

Tarih : Okunma : 12 Defa Okundu... Yorum Yap

Engelli Olmak Öğrenmeye ve Üretmeye Engel Değildir

3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Sosyal Hizmet Topluluğu il Zehra Usta Özel Eğitim Uygulama Merkezi tarafından ortaklaşa olarak sergi düzenlendi.

Zehra Usta Özel Eğitim Uygulama Merkezinde eğitim gören öğrenciler yıl boyunca yapmış oldukları ürünleri ‘Engelli Olmak Öğrenmeye ve Üretmeye Engel Değildir’ sloganı altında görücüye çıkardı. Üniversitenin Kongre ve Kültür Merkezi Fuaye Alanındaki serginin açılışını Rize Valisi Erdoğan BEKTAŞ, Rize Cumhuriyet Başsavcısı Önder Kemal SEKÜCÜ, Rektör Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN, Rize Emniyet Müdürü Altuğ VERDİ, Rize İl Jandarma Komutanı Albay Hakan DEDEBAĞI ve Üniversitenin Genel Sekreteri Adnan ER birlikte gerçekleştirdi.

Katılımcılar, çeşitli el işlerinin yer aldığı sergiyi gezerek yetkililerden bilgi aldılar.

Etkinlikte Rize Valisi Erdoğan BEKTAŞ, engelli vatandaşların yaşadığı sıkıntılara dikkat çekip farkındalık oluşturmak amacıyla alanda kurulan engelli empati parkurunu gözleri bağlı bir şekilde tamamladı.

Rektör Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN ise her bireyin engelli adayı olduğunu unutmaması gerektiğini ifade ederek asıl engelin beyinde olduğunu ve bugün sergilenen ürünleri ortaya çıkaran sanatkâr ellerin de bu veriyi kanıtladığını söyleyerek emeği geçenlere teşekkür etti. Rektör, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi olarak engelli kardeşlerimizin toplumsal konumlarını güçlendirmelerine olanak sağlayacak gerekli düzenlemelerin kurumumuzda yapıldığını ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesinin kısa süre önce Engelli Dostu Üniversite seçildiğini de hatırlattı.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş