EKREM İMAMOĞLU RİZE’YE GELİYOR

EKREM İMAMOĞLU RİZE’YE GELİYOR İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanı ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı Ekrem İmamoğlu, 10 Mayıs’ta Rize’ye geliyor. Millet İttifakı Rize Milletvekili Adayı Tahsin Ocaklı, Ardeşen’de düzenlediği bir toplantıda yaptığı açıklamada, İmamoğlu’nun tüm ilçeleri ziyaret edeceğini ve çok önemli şeyler duyacaklarını söyledi. Ocaklı, yaptığı açıklamada şunları belirtti: “Ekrem Bey’den çok önemli şeyler duyacaksınız. 10..

Tarih : Okunma : 38 Defa Okundu... Yorum Yap

EKREM İMAMOĞLU RİZE’YE GELİYOR

İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanı ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı Ekrem İmamoğlu, 10 Mayıs’ta Rize’ye geliyor. Millet İttifakı Rize Milletvekili Adayı Tahsin Ocaklı, Ardeşen’de düzenlediği bir toplantıda yaptığı açıklamada, İmamoğlu’nun tüm ilçeleri ziyaret edeceğini ve çok önemli şeyler duyacaklarını söyledi.

Ocaklı, yaptığı açıklamada şunları belirtti: “Ekrem Bey’den çok önemli şeyler duyacaksınız. 10 Mayıs’ta Rize’ye geliyor ve tüm ilçeleri gezeceğiz. Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu Rize’ye gelemiyor.”

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Rize’yi ziyareti, Millet İttifakı’nın seçim çalışmaları açısından büyük önem taşıyor. Tahsin Ocaklı’nın açıklamaları ise İmamoğlu’nun Rize ziyaretinde yapacağı konuşmaların ve açıklamaların merakla beklenmesine neden oldu.

Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Rize’ye gelemeyeceğinin açıklanması ise dikkat çekti. Ancak, Millet İttifakı’nın diğer önde gelen isimleri ve Rize milletvekili adayları da seçim çalışmaları kapsamında ilçeleri ziyaret ediyorlar. Seçime sayılı günler kala, siyasi partilerin Rize’deki çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

DOĞANCAN İLEK

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş