EĞİTİMDE BAŞARISI BAKANLIK TARAFINDAN ONAYLANDI

EĞİTİMDE BAŞARISI BAKANLIK TARAFINDAN ONAYLANDI Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü Kalite İzleme Daire Başkanlığı tarafından yürütülen Mesleki ve Teknik Eğitim Kurumlarına yönelik Kalite Tetkiki sonuçları açıklandı. Rize Milli Eğitim İl Müdürlüğü, Rize Mesleki Eğitimde Güzel Şeyler Oluyor Rize Merkez Gülbahar Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yapılan incelemeler sonucunda 100 üzerinden..

Tarih : Okunma : 31 Defa Okundu... Yorum Yap

EĞİTİMDE BAŞARISI BAKANLIK TARAFINDAN ONAYLANDI

Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü Kalite İzleme Daire Başkanlığı tarafından yürütülen Mesleki ve Teknik Eğitim Kurumlarına yönelik Kalite Tetkiki sonuçları açıklandı.

Rize Milli Eğitim İl Müdürlüğü, Rize Mesleki Eğitimde Güzel Şeyler Oluyor

Rize Merkez Gülbahar Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yapılan incelemeler sonucunda 100 üzerinden 99 puan alarak önemli bir başarı elde etti.

22-26 Kasım 2018 tarihlerinde Kalite İzleme Daire Başkanlığı tarafından görevlendirilen 180 tetkikçi Türkiye genelinde birçok Mesleki ve Teknik Eğitim Kurumunu yerinde inceledi. Yapılan incelemelerde Okul Yönetimi, İnsan Kaynakları, Eğitim-Öğretim, Belgelendirme, Öğrenci Yönetimi, Tesis ve Ekipmanlar, Bilgi Yönetimi, İş Sağlığı ve Güvenliği ve Eşit Fırsatlar kriterleri göz önünde bulundurularak raporlar hazırlandı. Yapılan değerlendirmeler sonucunda kurumlara puanları bugün itibariyle iletildi. HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI

İlk yorumu siz yazın