EFSANE KAYMAKAMIN ZİYARETÇİSİ ÖZEL HAREKÂTÇILAR

EFSANE KAYMAKAMIN ZİYARETÇİSİ ÖZEL HAREKÂTÇILAR İSMET KÖSOĞLU FETHİYE-Efsane Kaymakam Alper Balcı Ağrı-Diyadin Kaymakamlığından Muğla Fethiye Kaymakamlığına atanmasıyla ziyaretçi akınına uğruyor. Görev yaptığı her il ve ilçede iz bırakan Tunceli Pülümür’de iken Yılın Kaymakamı seçilen efsane Kaymakam Alper Balcı’nın hayırlı olsun ziyaretçileri bitmiyor. Kaymakamı Alper Balcı’nın, Cizre, İdil ve Şırnak’ta gerçekleştirilen Hendek ve Barikat Operasyonları sırasında..

Tarih : Okunma : 7 Defa Okundu... Yorum Yap

EFSANE KAYMAKAMIN ZİYARETÇİSİ ÖZEL HAREKÂTÇILAR

İSMET KÖSOĞLU

FETHİYE-Efsane Kaymakam Alper Balcı Ağrı-Diyadin Kaymakamlığından Muğla Fethiye Kaymakamlığına atanmasıyla ziyaretçi akınına uğruyor.

Görev yaptığı her il ve ilçede iz bırakan Tunceli Pülümür’de iken Yılın Kaymakamı seçilen efsane Kaymakam Alper Balcı’nın hayırlı olsun ziyaretçileri bitmiyor. Kaymakamı Alper Balcı’nın, Cizre, İdil ve Şırnak’ta gerçekleştirilen Hendek ve Barikat Operasyonları sırasında beraber görev yaptığı Muğla Özel Harekât mensupları, Kaymakam Balcı’yı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Misafirleri ile bir süre sohbet eden Kaymakam Alper Balcı’’ dostlarımın ziyaretinden memnunluk duydum. Nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Özel Harekâtçılar milletimizin gözbebeğidir’’ dedi.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş