-EFSANE KAYMAKAMDAN HANE ZİYARETLERİ

-EFSANE KAYMAKAMDAN HANE ZİYARETLERİ İSMET KÖSOĞLU DİYADİN-Diyadin Kaymakam/Belediye Başkanı Alper Balcı ilçede hane ziyaretlerine devam ediyor. Ziyarette ailelerle yakından ilgilenerek sohbet eden Kaymakam ve Belediye Başkanı Alper Balcı’ vatandaşlarımızın istek ve taleplerini doğrudan temas kurarak değerlendirip, sosyo-ekonomik durumlarını yerinde görmek istiyorum. Sorunlarına kalıcı çözümler üretmek zorundayız. Devletimizin imkânları vatandaş için vardır. Sağlıkta, eğitimde ve ekonomik..

Tarih : Okunma : 110 Defa Okundu... Yorum Yap

-EFSANE KAYMAKAMDAN HANE ZİYARETLERİ

İSMET KÖSOĞLU

DİYADİN-Diyadin Kaymakam/Belediye Başkanı Alper Balcı ilçede hane ziyaretlerine devam ediyor.

Ziyarette ailelerle yakından ilgilenerek sohbet eden Kaymakam ve Belediye Başkanı Alper Balcı’ vatandaşlarımızın istek ve taleplerini doğrudan temas kurarak değerlendirip, sosyo-ekonomik durumlarını yerinde görmek istiyorum. Sorunlarına kalıcı çözümler üretmek zorundayız. Devletimizin imkânları vatandaş için vardır. Sağlıkta, eğitimde ve ekonomik anlamda insanlarımızın sıkıntı yaşamasını istemeyiz. İçin ilgili kurumlara gerekli talimatları vererek yardımcı olmalarını istiyorum. Bunun gibi hane ziyaretlerini sık sık yapacağız’ dedi.

Diyadin Kaymakamı ve Belediye Başkanı Alper Balcı karşılaştığı çocuklarla ilgilenip onlara hediye vermesi memnuniyet kazanırken, gittiği hane ziyaretlerinde nazik misafirperverliklerinden ötürü ev sahiplerine teşekkür etti.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş