-EFSANE KAYMAKAM ALPER BALCI AĞRI-DİYADİN KAYMAKAMLIĞINA GÖREVLENDİRİLDİ.

-EFSANE KAYMAKAM ALPER BALCI AĞRI-DİYADİN KAYMAKAMLIĞINA GÖREVLENDİRİLDİ. -ESKİŞEHİR VALİ YARDIMCISI ALPER BALCI AYNI ZAMANDA DİYADİN BELEDİYE BAŞKANLIĞINADA KAYYUM OLARAK ATANDI İSMET KÖSOĞLU AĞRI-Eskişehir Vali Yardımcısı Alper Balcı İçişleri Bakanlığının görevlendirilmesi ile Ağrı-Diyadin Kaymakamlığına atandı. Balcı Belediye Başkanlığına da kayyum olarak görevlendirildi. 2 senedir Eskişehir Vali Yardımcısı olarak görevde bulunan Alper Balcı 2005-2006 yılları arasında İkizdere..

Tarih : Okunma : 225 Defa Okundu... Yorum Yap

-EFSANE KAYMAKAM ALPER BALCI AĞRI-DİYADİN KAYMAKAMLIĞINA GÖREVLENDİRİLDİ.

-ESKİŞEHİR VALİ YARDIMCISI ALPER BALCI AYNI ZAMANDA DİYADİN BELEDİYE BAŞKANLIĞINADA KAYYUM OLARAK ATANDI

İSMET KÖSOĞLU

AĞRI-Eskişehir Vali Yardımcısı Alper Balcı İçişleri Bakanlığının görevlendirilmesi ile Ağrı-Diyadin Kaymakamlığına atandı. Balcı Belediye Başkanlığına da kayyum olarak görevlendirildi.

2 senedir Eskişehir Vali Yardımcısı olarak görevde bulunan Alper Balcı 2005-2006 yılları arasında İkizdere Kaymakamlığında görev yapmıştı. Görevi esnasında ilçede önemli ve güzel çalışmalarda bulunan Kaymakam Alper Balcı ‘nın ilçeden tayini çıkmaması için2006 yılında binlerce imzaya ulaşan imza kampanyası başlatılmıştı. Görev yaptığı her yerde vatandaş ile kurduğu yakın diyalog ve ‘Devlet Adamlığı’ sorumluluğunu gösteren, makamda oturmayı sevmeyen Eskişehir Vali Yardımcısı Alper Balcı, İçişleri Bakanlığı’nın görevlendirmesi ile daha önce Ağrı Vali Yardımcısı olarak görev yaptığı Ağrı İline bu kez Diyadin İlçe Kaymakamı olarak atandı.

2005-2006 İkizdere Kaymakamlığı sonrası atandığı Tunceli-Pülümür ilçesinde bölgede yılın Kaymakamı seçilen Alper Balcı terör dolayısıyla yıllardır Kaymakamların gitmediği köy ve mezralarda vatandaşlarla kurduğu devlet-millet ilişkisi ile yöre halkının aranılan adamı olmuştu. Trabzon-Maçka İlçe Kaymakamı olarak görev yaparken İlçe Belediye Başkanıyla anlaşamayan Kaymakam Alper Balcı burada görev yaptığı kısa süre içerinde Belediye Başkanının değil ama Maçka Halkının sevgisini kazanmıştı. Maçka’dan Nevşehir’in Ürgüp İlçesi Kaymakamlığına tayin edilince Maçka Halkı’nın tayin kararına tepkisi sosyal medya ve yerel basında günlerce haber olmuştu. Görev aldığı her yerde halkın aklında ‘Efsane Kaymakam ‘olarak unutulmaz yer alan Alper Balcı, ayrıca çok sıkı bir Trabzonspor taraftarı olarak biliniyor.

Maçka’dan tayin olarak Nevşehir’in Ürgüp İlçe Kaymakamı olarak görev aldığı dönemde; Hendek Operasyonlarında Şırnak, Cizre ve Silopi’de 6 ay boyunca Koordinatörlük yapan Alper Balcı, son olarak 2 yıldır Eskişehir Vali Yardımcısı olarak görev yapıyordu. Diyadin Belediye Başkanı Betül Yaşar’ın görevden alınmasından sonra iki defa kaymakam ataması yaşanmıştı. Bölgeyi bilen ve bölge halkı tarafından sevilen Alper Balcı’nın atanması ilçede sevinçle karşılandı. Aslen Adana-Karaisalı İlçesi’nden olan

Alper Balcı, Diyadin İlçesi’nde İlçe Kaymakamı görevi yanında Diyadin Belediye Başkanı görevini de yürütecek…

Alper Balcı kimdir?

1977 yılında Uşak’ta doğdu. Siirt Mehmet Akif Ortaokulu ve Van Atatürk Lisesi’nde ilk ve orta öğrenimini tamamladı. Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinden mezun oldu.2001yılında 89. Dönem Kaymakam adayı olarak Kocaeli Valiliği’nde göreve başlayan Alper Balcı, 2005-2006 yılında askerlik görevini Hakkari’nin Çukurca İlçesinde tamamlamış ve sırasıyla; 2005-2006 Rize-İkizdere Kaymakamı,2006-2008 Tunceli-Pülümür Kaymakamı,2008-2010 Ardahan Vali Yardımcısı,2010-2011 Ağrı Vali Yardımcısı,2011-2013 Bolu-Seben Kaymakamı,2013-2014 Trabzon-Maçka Kayamakamı,2014-2016 Nevşehir-Ürgüp Kaymakamı,2016-2018 Sakarya-Kocaali Kaymakamı ve 2018-2021 Eskişehir Vali Yardımcısı olarak görev yapmıştır. Kaymakam Alper Balcı, Evli ve 2 çocuk babasıdır

İlk yorumu siz yazın