Duayen Eğitimci Emekli Oldu

Uzun yıllar Rize’nin birçok okulunda öğretmen ve idarecilik yapan Emrullah Kolcu 37 yıllık hizmetinden yaş haddinden dolayı emekli oldu.       En son İkizdere Atatürk İlkokulunda görev yapıyordu.  İkizdere ilçe Milli Eğitim Müdürü Adem Gündüz emekliye ayrılan Emrullah Kolcu’ ya teşekkür plaketi vererek uğurladı. Adem Gündüz ’Emrullah beye çalıştığımız süre içinde yaptığı özverili çalışmalar nedeniyle çok teşekkür..

Tarih : Okunma : 26 Defa Okundu... Yorum Yap

Uzun yıllar Rize’nin birçok okulunda öğretmen ve idarecilik yapan Emrullah Kolcu 37 yıllık hizmetinden yaş haddinden dolayı emekli oldu.

      En son İkizdere Atatürk İlkokulunda görev yapıyordu.  İkizdere ilçe Milli Eğitim Müdürü Adem Gündüz emekliye ayrılan Emrullah Kolcu’ ya teşekkür plaketi vererek uğurladı. Adem Gündüz ’Emrullah beye çalıştığımız süre içinde yaptığı özverili çalışmalar nedeniyle çok teşekkür ediyorum. Birçok konuda genç meslektaşlarımıza örnek olmuştur. İyi bir eğitimci olmanın yanında, iyi bir dost ve yol arkadaşıdır. Her zaman kapımız kendisine açıktır. Bundan sonraki emeklilik hayatında sağlıklı, hayırlı uzun ömürler diliyorum” dedi. 

     İlçe Milli Eğitim Müdürlüğündeki veda töreninde bir konuşma yapan Emrullah Kolcu “İkizdere eğitim camiasının bir ferdi olmaktan her zaman onur duydum. Genç meslektaşlarımla birlikte güzel çalışmalar yaptığımıza inanıyorum. Hepsine başarılar diliyorum. Her şeyin bir sonu olduğu gibi meslek hayatının da bir sonu var. 37 yıllık meslek hayatımı noktaladım. Allah genç arkadaşlarımıza da nasip etsin. Bundan sonra da eğitim alanında gücüm yettiğince destek vermeye hazırım. Herkese hakkımı helal ediyorum. Tüm idareci ve öğretmenlere,  Milli Eğitim Müdürümüze ve kurum da çalışan Şube Müdürümüz ve memurlara bana gösterdikleri yakın alakadan dolayı teşekkür ediyorum” dedi. /iİsmet KÖSOĞLU

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş