Dönem Rize Milletvekili Hasan Karal, Şırnak’ta bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Dönem Rize Milletvekili Hasan Karal, Şırnak’ta bir dizi ziyaretlerde bulundu. Karal, Şırnak Valisi Ali Hamza Pehlivan ve Şırnak Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Ahmet Hacıoğlu’nu ziyaret etti. Rize’de geçirdiği tatilin ardından Ankara’ya dönen AK Parti Rize eski milletvekili Hasan Karal, ülke genelinde önemli görev ve makamlarda bulunan Rizeli hemşerilerini ziyaret etmeyi de ihmal etmiyor. Her daim..

Tarih : Okunma : 78 Defa Okundu... Yorum Yap

Dönem Rize Milletvekili Hasan Karal, Şırnak’ta bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Karal, Şırnak Valisi Ali Hamza Pehlivan ve Şırnak Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Ahmet Hacıoğlu’nu ziyaret etti.

Rize’de geçirdiği tatilin ardından Ankara’ya dönen AK Parti Rize eski milletvekili Hasan Karal, ülke genelinde önemli görev ve makamlarda bulunan Rizeli hemşerilerini ziyaret etmeyi de ihmal etmiyor.

Her daim memlekete olan sevdasını dile getiren Karal, Rize’yi üstlendikleri görevlerle en iyi şekilde temsil eden kişileri ziyaret ediyor.

24. 25. 26. Dönem Rize Milletvekili Hasan Karal bu kapsamda Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Şırnak Valiliği’ne atanan Rizeli Ali Hamza Pehlivan ve Şırnak Jandarma Bölge Komutanlığı’na atanan Rize Ardeşenli Tümgeneral Ahmet Hacıoğlu’nu ziyaret ederek, kendilerine yeni görevlerinde başarılar diledi.

Ziyaretler sonrası açıklamalarda bulunan 24. 25. 26. Dönem Rize Milletvekili Hasan Karal “Rize, ülkemizin dinamiğidir ve yetiştirdiği insanlarla Türkiye’ye hatta dünyaya yön vermektedir. Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Rizeli olması ve onun hemşerisi olmamız hasebiyle, Rize hak ettiği değeri görüyor ve görmeye de devam edecektir.” Dedi.

Rize’ye olan bağlılığını her fırsatta dile getiren Karal “Benim memleketime olan sevdamı herkes bilir. Rize’yi üstlendikleri görevlerle en iyi şekilde temsil eden dostlarımı, büyüklerimi ve kardeşlerimi her fırsatta ziyaret etmeyi ihmal etmemeye çalışıyorum. Bu kapsamda Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Bayburt Valiliği’nden Şırnak Valiliği görevine atanan değerli hemşerimiz Sayın Ali Hamza Pehlivan’ı ziyaret ederek görevlerinde başarılar diledim. Sonrasında bir diğer Rizeli hemşerimiz olan ve Erzurum Jandarma Bölge Komutanlığı’ndan Şırnak Jandarma Bölge Komutanlığı görevine atanan Tümgeneral Sayın Ahmet Hacıoğlu’nu ziyaret ederek zor ve kutlu görevde kendisine sonsuz başarılar diledim. Tümgeneral Ahmet Hacıoğlu, 15 Temmuz hain darbe girişiminde sabaha kadar vatan hainleri ile çarpışmış ve vatanını koruyarak kahramanlık göstermiştir. Hacıoğlu’nun başarılarıyla gurur duyan aziz hemşerilerimin selamlarını kendilerine ilettim. Bu vesileyle ALLAH bir daha ülkemize 15 Temmuz’ları yaşatmasın ve birlik beraberliğimiz daim olsun.” İfadelerini kullandı.

Karal, ayrıca Şırnak’ta öğretmen olarak görev yapan ve kendisinin Şırnak’ta olduğunu öğrenince yanına gelen Tülay Bostan ile de bir araya gelerek görevlerinde başarılar dilerken, memleket konulu hoş bir sohbet gerçekleştirdi

İlk yorumu siz yazın