-DOLMUŞ’DA %50 AYARI FİYATA ZAM, YOLCU SAYISINDA İNDİRİM

-DOLMUŞ’DA %50 AYARI FİYATA ZAM, YOLCU SAYISINDA İNDİRİM -İKİZDERE-RİZE HATTINDA ÇALIŞAN DOLMUŞLARA KORONA VİRÜS AYARI YAPILDI. -12 TL OLAN ÜCRET %50 ARTARAK 18 TL OLDU İSMET KÖSOĞLU İKİZDERE-Korona virüs tehlikesi dolayısıyla önlem alınarak devam edilen İkizdere-Rize arasında çalışan dolmuş minibüsler fiyatlarına %50 zam yaparken yolcu kapasitesinde de %50 azalmaya gittiler. İkizdere Sınırlı Sorumlu Minibüsçüler Kooperatifi..

Tarih : Okunma : 158 Defa Okundu... Yorum Yap

-DOLMUŞ’DA %50 AYARI FİYATA ZAM, YOLCU SAYISINDA İNDİRİM

-İKİZDERE-RİZE HATTINDA ÇALIŞAN DOLMUŞLARA KORONA VİRÜS AYARI YAPILDI.

-12 TL OLAN ÜCRET %50 ARTARAK 18 TL OLDU

İSMET KÖSOĞLU

İKİZDERE-Korona virüs tehlikesi dolayısıyla önlem alınarak devam edilen İkizdere-Rize arasında çalışan dolmuş minibüsler fiyatlarına %50 zam yaparken yolcu kapasitesinde de %50 azalmaya gittiler.

İkizdere Sınırlı Sorumlu Minibüsçüler Kooperatifi tarafından yapılan yazılı açıklamada Kovid 19 salgını dolayısıyla araç kapasitesinin yarısı kadar yolcu taşınacağından dolayı fiyatlarda mecburi arttığıma gidildiği ve bu uygulamanın salgın olan Korona virüs tehlikesi geçtiğinde sona ereceği belirtildi.

Daha önce 12 TL olan dolmuş ücreti %50 artarak 18 TL ye yükseltildi. Yükselen fiyata karşı minibüslerin yolcu kapasitesinde de %50 indirime gidilerek virüs tehlikesine karşı her koltukta 1 yolcu oturacak şekilde yolcu sayısı yarıya düşürüldü.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş