DİKTAŞ KÖYÜNE GÜNÜBİRLİK GELENE İZİN YOK

DİKTAŞ KÖYÜNE GÜNÜBİRLİK GELENE İZİN YOK -İKİZDERE KAYMAKAMLIĞI DİKTAŞ KÖYÜ’NDE COVİD-19 YAYILMAMASI İÇİN GÜNÜBİRLİK GELENLERE İZİN VERMİYOR İSMET KÖSOĞLU İKİZDERE-İkizdere Kaymakamlığı tarafından29.8.2020 tarihinden sonra ilçenin uzak köylerinden Diktaş Köyüne gezmek amaçlı günübirlik gidenlere yasak getirildi. Diktaş Muhtarı Halil Kaya ’Köyde 15 gün kalmak istemeyenlere 900 TL para cezası uygulanacak. Ayrıca İkizdere Jandarma ekipleri tarafından Dereköy..

Tarih : Okunma : 293 Defa Okundu... Yorum Yap

DİKTAŞ KÖYÜNE GÜNÜBİRLİK GELENE İZİN YOK

-İKİZDERE KAYMAKAMLIĞI DİKTAŞ KÖYÜ’NDE COVİD-19 YAYILMAMASI İÇİN GÜNÜBİRLİK GELENLERE İZİN VERMİYOR

İSMET KÖSOĞLU

İKİZDERE-İkizdere Kaymakamlığı tarafından29.8.2020 tarihinden sonra ilçenin uzak köylerinden Diktaş Köyüne gezmek amaçlı günübirlik gidenlere yasak getirildi.

Diktaş Muhtarı Halil Kaya ’Köyde 15 gün kalmak istemeyenlere 900 TL para cezası uygulanacak. Ayrıca İkizdere Jandarma ekipleri tarafından Dereköy yol ayrımında kontrol yapılarak köyde 15 gün kalacağını taahhüt etmeyenlere izin verilmiyor. Kaymakamlığımızın uygulaması yerinde bir uygulama olmuştur. İnşallah köyde Koronavirüs tehlikesi olmadan engellemiş olacağız. Sosyal mesafe ve maske ile temizlik konusuna muhakkak uymalıyız. Virüsün nereden ne zaman bulaşacağı kime bulaşacağı belli olmuyor. Köye gelişlerin kontrol altında olması güzel olacak’ dedi.

İkizdere köyleri ve yaylalarına hafta sonları cıvar ilçelerden ve şehir merkezlerinden yoğun bir insan akını oluyor. Hafta sonlarını tatil amaçlı köyde yaylada dinlenmek isteyenlere karşı Kaymakamlığın aldığı tedbir anlayışla karşılandı

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş