Derelere Islah Yapılandırması

Derelere Islah Yapılandırması Salarha’da Susuz Ev Bırakılmadı… (Haber Merkezi)- Rize Merkeze bağlı Salarha Beldesi Belediye Başkanı Hasan Kara, Belediye Meclisinin aldığı kararla Çaykent olan belde adının Salarha olarak değiştirilmesi ile beldenin aslına döndüğünü kaydetti. Belediye çalışmaları sırasında, teknik ve tecrübeye önem verdiklerini anlatan Kara, “Araç parkımıza kazandırılan 5 adet araç-gereç ve iş makineleriyle makine parkını..

Tarih : Okunma : 82 Defa Okundu... Yorum Yap

Derelere Islah Yapılandırması

Salarha’da Susuz Ev Bırakılmadı…

(Haber Merkezi)- Rize Merkeze bağlı Salarha Beldesi Belediye Başkanı Hasan Kara, Belediye Meclisinin aldığı kararla Çaykent olan belde adının Salarha olarak değiştirilmesi ile beldenin aslına döndüğünü kaydetti.

Belediye çalışmaları sırasında, teknik ve tecrübeye önem verdiklerini anlatan Kara, “Araç parkımıza kazandırılan 5 adet araç-gereç ve iş makineleriyle makine parkını güçlendirdik ve hizmetlerimizi daha etkin olarak yürütmeye başladık” dedi.

Kireçhane, Kasarcılar ve Sırt Kasarcılar Mahallelerinde 3 bin 33 metre isale hattı ve 16 bin 633 metrelik şebeke hattı, 1 adet su deposu yapılarak beldenin tamamına içme suyu verdiklerini anlatan Hasan Kara, “Yapılan içme suyu projesi 793 bin 118 TL bedelle tamamlanmıştır” dedi.

Dere Islahları ve Köprüler

Beldenin muhtelif yerlerinde DSİ ile koordineli şekilde dere ıslah çalışmaları yaptırıldığını, bir kısmının projelendirildiği ve yatırım programına teklif edildiğini de ifade eden Kara, “Şiletra Deresi üzerinde 5 adet köprü geçişi için çalışmalara başlanmıştır. Köprülerden 3’ü tamamlanmak üzeredir. Bunların yanında 1 adet yaya geçiş köprüsü de tamamlanmıştır. Beldemiz Salarha Deresi üzerinde yapılması düşünülen Mesire Alanı Projemizin proje çalışmaları da DSİ tarafından tamamlanmıştır. Gerekli finansman kaynağı temin edildiğinde yapımına başlanabilecektir” diye konuştu.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş