DEMOKRASİ VE ATILIM PARTİSİ (DEVA) GENEL BAŞKANI ALİ BABACAN RİZE’YE GELİYOR

DEMOKRASİ VE ATILIM PARTİSİ (DEVA) GENEL BAŞKANI ALİ BABACAN RİZE’YE GELİYOR İSMET KÖSOĞLU RİZE-Doğu Karadeniz gezisi kapsamında hava yoluyla Erzurum’a gelecek olan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, devamında Bayburt, Gümüşhane, Trabzon, Rize ve Artvin illerinde bir takım programlara katılacak. Rize’de de 21 Temmuz Perşembe günü saat 17.00’da DEVA Partisi Rize il hizmet binası resmi..

Tarih : Okunma : 18 Defa Okundu... Yorum Yap

DEMOKRASİ VE ATILIM PARTİSİ (DEVA) GENEL BAŞKANI ALİ BABACAN RİZE’YE GELİYOR

İSMET KÖSOĞLU

RİZE-Doğu Karadeniz gezisi kapsamında hava yoluyla Erzurum’a gelecek olan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, devamında Bayburt, Gümüşhane, Trabzon, Rize ve Artvin illerinde bir takım programlara katılacak.

Rize’de de 21 Temmuz Perşembe günü saat 17.00’da DEVA Partisi Rize il hizmet binası resmi açılış törenine katılacak olan Babacan, saat 19.00’da da teşkilat mensupları ile yemekli toplantıda bir araya gelecek. Konuyla ilgili açıklamada bulunan DEVA Partisi Rize İl Başkanı Muhammet Avcı “Rize’de bir süredir faaliyet gösteren il hizmet binamızın resmi açılış törenini büyük bir coşku ile Genel Başkanımız Sn. Ali Babacan’ın katılımı ile gerçekleştireceğiz. Bu büyük coşkuya ortak olmak isteyen tüm vatandaşlarımızı önümüzdeki Perşembe günü saat 17.00’de Rize Belediyesi yanı, Rize İl Halk Kütüphanesi karşısında bulunan DEVA Partisi Rize İl binasına bekliyoruz.” dedi

İlk yorumu siz yazın