DEMİRÖZÜ’NDE KURA ÇEKİMİYLE TARIM EKİPMANLARINI ÜRETİCİLERİMİZE HEDİYE OLARAK DAĞITTIK

Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Hakan GÜLTEKİN DEMİRÖZÜ’NDE KURA ÇEKİMİYLE TARIM EKİPMANLARINI ÜRETİCİLERİMİZE HEDİYE OLARAK DAĞITTIK Kısa adı DOKAP olan, Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı tarafından, Bayburt İli Demirözü İlçesi, Demirözü Belediyesi İşbirliğindeki Projelerin Ekipman Dağıtım töreni kalabalık bir vatandaş topluluğunun katılımıyla gerçekleştirildi. HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI Doğu Karadeniz Projesi Bölge..

Tarih : Okunma : 14 Defa Okundu... Yorum Yap

Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Hakan GÜLTEKİN

DEMİRÖZÜ’NDE KURA ÇEKİMİYLE TARIM EKİPMANLARINI ÜRETİCİLERİMİZE HEDİYE OLARAK DAĞITTIK

Kısa adı DOKAP olan, Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı tarafından, Bayburt İli Demirözü İlçesi, Demirözü Belediyesi İşbirliğindeki Projelerin Ekipman Dağıtım töreni kalabalık bir vatandaş topluluğunun katılımıyla gerçekleştirildi.

HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI

Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı (DOKAP) tarafından desteklenen Bayburt Demirözü Belediyesi işbirliği ile hayata geçirilen iki projeye ilişkin üreticiler ile bir araya gelinerek makine ekipman dağıtımı gerçekleştirildi.

Kura çekimi sonucunda, ‘Kırsala Uzanan Eller Projesi’ ile birlikte üreticilere 62 adet yem ezme makinesi ve ‘Az Zahmet Çok Bereket Projesi’ kapsamında 155 adet süt dağıtım makinesi üreticilere düzenlenen törende hediye olarak dağıtıldı.

Üreticilerin katılımıyla gerçekleşen törene, DOKAP Başkanı Hakan GÜLTEKİN’in yanı sıra Demirözü Kaymakamı Ali Ekber ATEŞ, Demirözü Belediye Başkanı Arslan GÜRER ile ilgili kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldılar. DOKAP Başkanı Gültekin, kura sonucunda hak sahibi olan vatandaşlara hayırlı uğurlu olsun dileğiyle, bol bereketli bir sezon geçirmelerini diledi.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş