DELEGELER TEKRAR TURGAY KURT DEDİ

DELEGELER TEKRAR TURGAY KURT DEDİ 43 DELEGENİN OYUNU ALARAK İKİNÇİ KEZ BAŞKANLIĞA SECİLDİ Türkiye Futbol saha komiserleri Derneği Trabzon şubesi Trabzon spor Kadir Özcan Akademi tesisleri Nizamettin Algan konferans salonunda Kongresi yapıldı Kongreye tek liste olarak girildi yapılan secimde 47 katılımcı katıldı. Yapılan oy kullanımında 43 delegenin oyunu alarak Trabzon şube başkanı Turgay Kurt güven..

Tarih : Okunma : 193 Defa Okundu... Yorum Yap

DELEGELER TEKRAR TURGAY KURT DEDİ

43 DELEGENİN OYUNU ALARAK İKİNÇİ KEZ BAŞKANLIĞA SECİLDİ

Türkiye Futbol saha komiserleri Derneği Trabzon şubesi Trabzon spor Kadir Özcan Akademi tesisleri Nizamettin Algan konferans salonunda Kongresi yapıldı Kongreye tek liste olarak girildi yapılan secimde 47 katılımcı katıldı. Yapılan oy kullanımında 43 delegenin oyunu alarak Trabzon şube başkanı Turgay Kurt güven tazeleyerek üç yıl daha Trabzon şube başkanlığına seçildi.

Kongrede Divan başkanlığına TFSKD Genel Merkez As Başkanı Mehmet Ali Bıyıklı üyelikleri ise Hayrettin Kayıkçı, İbrahim Er diker seçildiler. Kongreye Trabzon Büyük Şehir spor dairesi başkanı Adnan Pala, TÜFAD Trabzon şube başkanı Metin Bak, TFSKD Genel merkez As Başkanı Mehmet Ali Bıyıklı katıldılar ve kongreyi takip ettiler Şube başkanı Turgay Kurt: 9. olağan genel kurulda 2. Kez aday oldum. Tek liste ile secime gittik. Secimde  oy kullanan 43 üyemizin tamamının oyunu aldim.Yönetim kuruluma  teveccüh göstererek tüm üyelerimize teşekkür ediyorum. Ayni zamanda genel merkezimizde Karadeniz bölge sorumlusu olarak görev yapmaktayım. Hedeflerimiz arasında Karadeniz bölgesini en iyi ve güçlü bir şekilde temsil etmek var. TFF de bir delege ile temsil edilmek istiyoruz, U-19 liglerinde denetçi olarak derneğimizi başarılı bir şekilde temsil ettik. Kamu yararına dernek statüsünü almak için çalışıyoruz, Pandemi illetinden kurtulup bir an önce sahalara dönüp Türk futboluna hizmet etmek istiyoruz dedi.

Trabzon şube yönetimi ise şu şekilde: Turgay Kurt, Ali Osman Yavru, Akın Özdemir, Mehmet Bıyıklı, Nihat Kotan, Mevlut Taşdemir. Yönetim Kurulu yedek listesi: Hüseyin Özdemir Temel Koç, Adnan Erol Hasip Ali Yolsal, Hayrettin Kayıkçı, Fatih Kalafatoğlu, Uğur Levent. Genel Merkez Delegeleri:  Ali Osman Yavru, Nihat Kotan, Mehmet Bıyıklı seçildiler.

HABER MERKEZİ

İlk yorumu siz yazın