DEĞİŞEN BİR ŞEY YOK!

DEĞİŞEN BİR ŞEY YOK! Ç. Rizespor’da maalesef değişen hiçbir şey yok. Sadece Mehmet Özdilek ile Hikmet Karaman yer değiştirdi. Hikmet Karaman hocanın gelişiyle; hepimizin yani tüm taraftarın inandığı ve güvendiği bir isim olarak kabullendik. Doğrusu da buydu. Elbette ki kendisine hala inanıyoruz, güveniyoruz ve bu güvenimiz lig bitene kadar devam edecektir. Bunda kimsenin şüphesi yoktur…

Tarih : Okunma : 30 Defa Okundu... Yorum Yap

DEĞİŞEN BİR ŞEY YOK!

Ç. Rizespor’da maalesef değişen hiçbir şey yok. Sadece Mehmet Özdilek ile Hikmet Karaman yer değiştirdi.

Hikmet Karaman hocanın gelişiyle; hepimizin yani tüm taraftarın inandığı ve güvendiği bir isim olarak kabullendik. Doğrusu da buydu. Elbette ki kendisine hala inanıyoruz, güveniyoruz ve bu güvenimiz lig bitene kadar devam edecektir. Bunda kimsenin şüphesi yoktur.

Ancak; ilk maçında Trabzonspor’a karşı oynattığı futbol ve ardından Ziraat Türkiye kupasında İstanbul’da Lider Beşiktaş’ı 1-0 mağlup etmek yüreklerimize su serpmesine neden oldu. Buraya kadar güzel de…Keşke Beşiktaş’tan beş tane yeseydik, Trabzonspor’a karşı oynadığımız futbolun da % de 10’ unu Gaziantep maçında oynayabilseydik. Beşiktaş’ı yenmek güzeldi de; bu maçı almamız çok yerinde ve daha güzel olacaktı.

Aslında bu maçta Ç. Rizespor oyuna kötü başlamadı. Geçmişte tek forvet yerine, kalabalık forvetle oyuna başladı. Ancak rakip takım daha hırslı ve ayağa top yaparak forvetimizi etkisiz duruma getirdi. 90 dakika süresi içerisinde oynadığımız futbol, bir önceki maçlardaki oynanan oyunlardan çok uzaklarda idi. Bunun sebebini Hikmet hocamız mutlaka araştırıp bulacaktır. Görüldü ki bu takım hafta da iki maç yapmaya müsait değil. O kapasitenin çok altında bulunuyor. Çarşamba günü İstanbul Sarıyer’le Kupa maçı yapacak. Ardından Pazar günü

Deplasmanda Akhisar’la karşılaşacak. Gerçekten durum çok zor.

Puan cetvelinde yerimiz malum.. Kalan maçların durumu da malum. Şimdi çık işin içinden çıkabilirsen. Çünkü bu Gaziantep maçı bana göre Rizespor için bir dönüm maçıydı. Bu da kaybedilince iyice çıkmaza girilmiş oldu.

Ne diyelim.. İşimiz zamana kaldı. Bekleyelim görelim. Allah yardımcımız olsun.

Orhan Yazıcılar

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş