Cumhuriyet Halk Partisi’nden “Gara” Çağrısı

Cumhuriyet Halk Partisi Rize İl Başkanlığı Gara’da hain terör örgütü Pkk tarafından şehit edilen 13 vatandaş için yas ilan edilmesini istedi. İl Başkanlığından yapılan açıklamada “Şehitlerimizle ilgili 3 günlük yas ilan edilsin..Gara da şehit edilen 13  vatandaşımız  ve bu uğurda canlarını vatan uğruna feda eden tüm şehitlerimizin anısına ilçe binalarımıza “Şehitlerimizi saygıyla anıyoruz” afişlerimizi aşıyoruz…

Tarih : Okunma : 45 Defa Okundu... Yorum Yap

Cumhuriyet Halk Partisi Rize İl Başkanlığı Gara’da hain terör örgütü Pkk tarafından şehit edilen 13 vatandaş için yas ilan edilmesini istedi.

İl Başkanlığından yapılan açıklamada “Şehitlerimizle ilgili 3 günlük yas ilan edilsin..Gara da şehit edilen 13  vatandaşımız  ve bu uğurda canlarını vatan uğruna feda eden tüm şehitlerimizin anısına ilçe binalarımıza “Şehitlerimizi saygıyla anıyoruz” afişlerimizi aşıyoruz. Afişlerimiz 3 gün boyunca askıda kalacak. Üç gün boyunca partimizin tüm etkinlikleri toplantı vs. iptal edilmiştir.İlk olarak 19 Şubat’ta açılışını yapmayı planladığımız yeni Güneysu İlçe Başkanlığımızı 23 Şubat tarihine erteledik.Bu konuda  isteğimiz ve önerimiz  tüm Türkiye’de ulusal yas ilan edilsin.Eğer bu olmuyorsa Rize için yerel yas ilan edilmesi ve  Valilik kararıyla il genelinde bayraklarımızı yarıya indirilmesi .Biz bu amaçla ilk adım olarak ilçelerimize afişlerimizi astık ve parti faaliyetlerimizi 3 gün boyunca erteledik.Umudumuz bu teklifin karşılık bulmasıdır”belirtildi.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş